Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2023: WWE Money in the Bank

Lontoo kutsuu tänään lauantaina WWE:n rahoja pankissa. Jokavuotinen tikapuusekoilutapahtuma Money in the Bank on tosiaan Lontoon O2-areenalla. Edellisestä WWE:n päärosterin PPV-tapahtumasta Englannin maaperällä onkin tosiaan kulunut jo 20 vuotta, kun Insurrextion 2003 pidettiin Newcastlessa. Yllättävää kyllä yksi tämän tapahtuman painijoista esiintyi myös tuossa tapahtumassa. Kuka arvaa kenestä on kyse? Vastauksen tähän kinkkiseen kysymykseen löydät tämän linkin takaa.

Jotain muutakin tosiaan arvuutellaan, kun veikkaus jatkuu hurjan viikon mittaisen tauon jälkeen. Kuka onnekas pääsee kantamaan metallisalkkua lukuisten turvatarkastusten läpi? Kenet kruunataan Bloodlinen veljessodassa voittajaksi? Onko Guntherin ja Matt Riddlen välinen ähinä kuinka hikinen? Näihin kysymyksiin ja moniin muihin saamme vastauksen tänään.

Kolmen edellisen veikkauksen tulokset on laskettu, joten katsotaanpas miltä näin puolivälissä vuotta tilanne näyttää.

WWE:llä oli tässä välissä vain 1 tapahtuma, Night of Champions. Sillä puolella johtosijaa pitää Marauderi 130 pisteellä. Black Rose on seuraavana 120 pisteellä ja Villezka kolmantena 120 pisteellä.

AEW:lla taas oli 2 tapahtumaa. Senasentteri on eliittipuolen johtaja 86 pisteellä. Bernando92 on seuraavana 82 pisteellä ja Alert kolmantena 80 pisteellä.

Mutta näillä jaotelluilla pisteillähän ei ole tutusti mitään väliä, sillä voittaakseen pitää olla asiantuntija sekä WWE:n, että AEW:n kiemuroissa. Yhteispisteissä johtosijaa pitää Marauderi 207 pisteellä – ja Marauderi onkin ainut yli 200 pisteen rajan ylittänyt. Alert 197 pisteellä ja Senasentteri 196 pisteellä seuraavat perässä. Onko tuo 10 pisteen etumatka ylittämätön? Tuskin, mutta kukapa näitä tietää.

Pistepörssin löydät täältä.

Huom! Veikkaus menee kiinni tänään 1. heinäkuuta kello 21:30, joten veikkaa ajoissa.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE Money in the Bank (1.7.2023)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

WWE- & AEW-veikkaus 2023: AEW Forbidden Door

Next post

Ennakko: G1 Climax 33

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *