Veikkaus

WWE- & AEW-veikkaus 2023: WWE Survivor Series

Miten tämäkin vuosi on mennyt jo näin nopeasti. Juurihan veikkauskausi alkoi ja nyt jo joulu kolkuttaa ovella. Tällä kertaa vuorossa on siis Survivor Series, mihin myöskin päättyy tämän vuoden veikkaus WWE:n osalta. Seuraavan kerran WWE:n päärosteri kokoontuu erikoistapahtuman pariin vasta Royal Rumblessa tammikuun lopulla. AEW:n puolella on vielä kumminkin yksi tapahtuma juuri ennen uuttavuotta. Kyseisen tapahtuman ajankohta on tosin sen verran hankala, että vielä on vähän auki, että saanko siihen väliin veikkauksen sorvattua. Peukut pystyyn viime hetken kirittäjille.

Survivor Series on tosiaan täällä. Tälläkin kertaa perinteinen Survivor Series on päätetty sysätä romukoppaan ja tilalla on ison pahan Ted Turnerin (varmaankin) keksimä WarGames, mikä on siis monen miehen mähinä kahdessa kehässä ja niiden ympärille rakennetussa häkissä.

Parin edellisen tapahtuman pisteet ovat nyt laskettu. AEW:n puolelta haluan kommentoida sitä, että siellä ei selvästikään tunneta Texas Deathmatchin sääntöjä. Kyseiseen matsityyppiin kuuluu, että ensin lasketaan ihan normaali hartiat mattoon pinfall ja sitten vasta odotellaan siihen 10-laskuun. Että anteeksi nyt vaan Herrat Hirttomies ja Väistäjä. Hieno ottelu, mutta se oli kyllä ihan Last Man Standing. Tämän takia siis yksi yhden pisteen bonuskysymys on null & void.

Pistesaaliit näyttävät seuraavalta: AEW:n puolella johtopaikkaa pitää Senasentteri 186 pisteellä. Seuraavana jonossa on Jax Teller 176 pisteellä ja jaetulla pronssilla Zemppari & JuhKO 173 pisteellä. WWE:n puolella Marauderi johtaa 256 pisteellä. Alert on täällä toisena 251 pisteellä ja Senasentteri kolmantena 246 pisteellä. Heikommatkin laskijat osaaavat varmaankin aavistaa, että yhteispisteissä Senasentterin etumatka on 432 pisteen verran. Marauderi on toisena 421 pisteellä ja Alert viipottelee kolmantena 411 pisteellä.

Pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa WWE Survivor Series (25.11.2023)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Arvio: DDT Ultimate Party 2023 (12.11.2023)

Next post

Jälkipyykkinaru #148: AEW Full Gear 2023

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *