Veikkaus

WWE-veikkaus 2020: NXT TakeOver WarGames 2020

NXT:n vuoden on jo viimeiset neljä vuotta kruunannut NXT TakeOver WarGames. Jostain kumman syystä NXT:n painijat tajuavat näin joulun alla, että jonkinlaiseen massiiviseen häkkirykäelmään on nyt tänäkin vuonna pakko päästä. Liekö syynä inspiraatio päärosterin Hell in a Cell-tapahtumasta, minkä aikana painijoille iskee täysin samanlaisia päähänpistoja. Ehdin jo edellisen TakeOverin kohdalla kuvitella, että NXT:n veikkausvuosi olisi jo kruunattu, mutta näin nämä häkkikummajaiset taas saapuvat esiin.

Pistepörssiä ei ole valitettavasti päivitetty Survivor Seriesin jäljiltä. Tällä kertaa syynä on vain osaksi oma laiskuus – vastaan tuli nimittäin eräs tekninen ongelma, jonka kivuton hoitaminen vaatii vähän enemmän vaivaa. Luultavasti päivittyy kuitenkin muotoonsa tulevan viikon sisään.

Päivittämättömän pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.


Veikkausvuorossa NXT TakeOver WarGames 2020 (6.12.2020)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

WWE-veikkaus 2020: Survivor Series

Next post

Eläköön humpuuki #30: The Undertaker eläköityi painikehistä, WWE antoi Zelina Vegalle kenkää, AEW julkaisemassa videopelejä

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *