Veikkaus

WWE-veikkaus 2020: Tulokset

Nyt on se hetki, mitä varmasti te kaikki olette odottaneet kuin kuuta nousevaa. Nimittäin WWE-veikkauksen tämän vuosikymmenen ensimmäiset tulokset. Vaikka vuosi muuttuikin kertarysäyksellä täysin viime maaliskuun tienoilla, niin WWE:n PPV-kalenteri on silti porskuttanut tuttuun tapaan noin kuukausittaisilla erikoistapahtumilla. Veikkaajiakin riitti huikeat 72 kappaletta, mikä on yllättäen vain noin 10 kappaletta vähemmän kuin vuosi sitten. Yllättäen siis ankea yleisötön COVID-vuosi ei täysin tappanut veikkausintoa. Myönnettävä toki on, että näitä, jotka veikkasivat vain kerran tai kaksi oli todella iso osa ja myös niitä, jotka veikkasivat jokaista tapahtumaa oli myös edellistä vuotta vähemmän. Vaan mitäpä pienistä. Uusi kausi on alussa ja aina voi aloittaa vuoden mittaisen putken alusta!

Vuoden 2020 voittajaksi selvisi Villezka 358 pisteellä. Villezka ottikin vielä kirsikkana parhaat pisteet myös kauden viimeisestä tapahtumasta, TLC:stä eli 29 pistettä. Villezkallehan tämä on jo tuttua puuhaa – hän voitti myös vuoden 2018 veikkauksen. Viime vuoden voittaja Jori löytyi jaetulta 9. sijalta 305 pisteellä.  2017 vuoden voittaja Artsi kilpaili tiukasti myös huipusta, mutta joutui kuitenkin jäämään tällä kertaa toiseksi. Ensimmäisen kauden voittaja Lord Muhmet luovutti tällä kertaa heti Royal Rumblen jälkeen.

11 nimen top-10 näyttää siis seuraavalta. Samalla siinä on kaikki yli 300 pisteen saaneet veikkaajat. Onnea myös teille!

  1. Villezka -358
  2. Artzi – 343
  3. Jax Teller – 342
  4. Marauderi – 334
  5. Pahi – 326
  6. Zemppari – 323
  7. Grangg – 321
  8. Fisu – 312
  9. Alert, Jori – 305
  10. Dynamo – 301

Sitten vielä pieni suunnitelmanmuutos tulevalle kaudelle. NXT:stä veikkauksen tekeminen on ollut jatkuvalla syötöllä enemmän ja enemmän pakkopullaa, minkä takia olen suunnitellut sen pudottamisen veikkauksesta pois. Sen sijaan painimaailman kuumin juttu on parit viimevuodet ollut All Elite Wrestling, jonka maksutapahtumat olen suunnitellut tuovani osaksi veikkausta. Suuri ero tässä ei olisi esimerkiksi tulevien pisteiden kannalta, sillä viimevuonna NXT TakeOvereita oli vain yksi enemmän kuin AEW:n maksutapahtumia. Pyytäisinkin kaikkia kiinnostuneita vastaamaan alustavasti oheiseen lomakkeeseen, jotta saisin nähtyä, kuinka hyvin tämä maailmaa värisyttävä suunnitelma otetaan vastaan.

Toinen vaihtoehto on tosiaan vain NXT:n pudottaminen ja pyhittäminen veikkaus vain WWE:lle. NXT-veikkausta en jokatapauksessa jaksa pyörittää ainakaan 2021-kaudella.


Täydellisen pistepörssin löydät täältä.

Mikäli on jotain kysyttävää tai erimielisyyksiä, niin nimimerkki ”Les_Pebles” vastaa Smarksiden Discord-severillä.

Lisätietoja veikkauksesta ja esimerkiksi sen entisistä voittajista löydät täältä.

WWE-veikkauksen uusi kausi alkaa Royal Rumblen veikkauksella 30.1.

Pauli K.

Pauli K.

Mystinen P-alkuinen herrasmies Pirkanmaalta, jonka sydäntä lähellä on showpainin laaja historia ja unohduksiin jääneet triviatiedot.

Previous post

Jälkipyykkinaru #92: FCF Showpainia! (16.1.2021)

Next post

Eläköön humpuuki! #32 - WWE:n ja NBC:n diili, Jay Whiten tulevaisuus, Dark Side of the Ring -sarjan kolmas tuotantokausi

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *