KommenttiWWEWWE Network

Kommentti: Erikoisin friikkishow koskaan

Koronavirustilanne on Yhdysvalloissa todella paha. Siellä on enemmän varmistettuja tartuntoja kuin missään muualla maailmassa. Tästä huolimatta Vince McMahon on päättänyt, että WrestleManiaa ei siirretä eikä varsinkaan peruta. Sen sijaan tämän vuoden WrestleMania on kaksipäiväinen tapahtuma ja se on jo tätä kirjoittaessa kuvattu WWE:n Performance Centerissä Floridassa. Samaisesta paikasta on lähetetty WWE:n viime viikkojen kaikki tapahtumat.

Leukemiasta toipunut Roman Reigns on terveytensä suojelemiseksi vetäytynyt tapahtumasta, joten ottelu Goldbergiä vastaan ei toteudu. Muutoin kaikki mainostetut ottelut ovat toteutumassa ”normaalisti.” Normaalisti heittomerkeissä, koska mielestäni showpainissa ilman yleisö ei ole yhtään mitään normaalia. Kilpaurheilussa on kyse paremmuudesta, mutta showpainia tehdään puhtaasti yleisön ehdoilla. Sen vuoksi en ole pystynyt nauttimaan näistä korona-ajan jaksoista muuta kuin satunnaisten promojen osalta.

Aprillipäivänä Floridan osavaltion kuvernööri Ron DeSantis määräsi koko osavaltion alueella kaikki pysymään kotona seuraavan 30 päivän ajan. Valitettavasti se ei ollut aprillipilaa. Mikäli WrestleManiaa ei olisi nauhoitettu etukäteen, niin se olisi jäänyt kokonaan tapahtumatta. Kuvernöörin määräyksen jälkeen kuvaaminen Performance Centerissä on mahdotonta ainakin seuraavan kuukauden ajan. Koronatilanteen vuoksi jo useassa osavaltiossa on vastaavat määräykset voimassa, joten uuden materiaalin kuvaaminen on miltei mahdotonta. WWE on ennalta nauhoittanut materiaalia 8.4 NXT-jaksoon saakka, mutta sen jälkeen totaalitauko näyttää väistämättömältä. Vince McMahon varmasti koittaa keksiä jonkin vippaskonstin, mutta on hankala nähdä kiertotietä, jos suuri osa rosteristakin on jumissa osavaltioissa, joista ei saa liikkua minnekään.

Yleensä WrestleMania-viikko on jännittävää aikaa ja painifanille se on kuin vuoden toinen joulu. Tarjolla on jokaiselle jotakin, sillä viikon aikana järjestetään hurja määrä myös muiden promootioiden tapahtumia. Nyt on toisin. Tänä vuonna ”maniahype” on lähinnä sitä, että WWE Networkiin julkaistaan tavanomaista enemmän uutta sisältöä. Luvassa on erikoisin friikkishow koskaan.

Matti Koskinen

Matti Koskinen

Duunarista aikuisopiskelijaksi muovautunut oman elämänsä Rocky Balboa. Showpainiin ensikosketukset vuonna 2002. WWE:hen päin hieman kellallaan.

Joensuu / Eastern Finland

Previous post

WWE-veikkaus 2020: WrestleMania

Next post

Ennakko: WrestleMania 36

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *