KommenttiWWE

Kommentti: Sekopäisen saudivierailun ainoa hyötyjä

Se tosiaan tapahtui. Saudi-Arabiassa järjestetyn Super ShowDownin päätteeksi Goldberg murskasi The Fiendin kolmessa minuutissa ja nousi uudeksi WWE Universal -mestariksi.

53-vuotiaan kunniagallerian jäsenen mestaruusvoitto saattaa tyydyttää kruununprinssi Muhammad bin Salmanin mieltymyksiä, mutta kaikkialla muualla arviot ovat olleet murskaavia. Super ShowDown oli kammottava kokonaisuus ja Goldbergin mestaruusvoitto sen inhottava kliimaksi.

Se on varmaa, että WWE:n kotikentällä Yhdysvalloissa tätä päätöstä ei purematta niellä. Melko lailla tasan kolme vuotta sitten Goldberg ryöväsi Universal-mestaruuden Kevin Owensilta. Jo tuolloin kävi niin, että yleisö kääntyi vahvasti miestä vastaan. Erotuksena oli, että tuolloin Goldbergin voiton pystyi vielä jollain tapaa loogisesti perustelemaan. Nyt se on mahdotonta.

Todennäköistä on, että WWE:n koneisto Vince McMahonin johdolla alkaa rakentamaan WrestleManiaan ottelua Goldbergin ja Roman Reignsin välille. Tässä on kaikki vetypommin ainekset. Mitä tapahtuu, kun uppiniskaisesti pakkosyötetään tätä otteluparia, jonka päälle ”WWE Universe” on päättänyt kuvainnollisesti paskoa?

On kuitenkin yksi mies, jota tämä kaikki sekoilu lähes varmasti hyödyttää.

Matt Riddle.

Sosiaalisen median välityksellä Riddle on tehnyt kaikille tiettäväksi, että Goldberg ei kuulu hänen suosikkipainijoidensa joukkoon. Viime syksystä alkaen Riddle on myös otteluissaan usein käyttänyt Goldbergin nimikkoliikkeitä Spearia ja Jackhammeria.

Pidän täysin selviönä sitä, että kevään aikana jokaista Goldbergin esiintymistä säestävät voimakkaat RIIIIIDDDLEE-huudot yleisöstä. Samaan aikaan kun koneisto yrittää pakkosyöttää meille Goldberg vs. Reignsiä.

Tämä onkin absurdin mestaruusvaihdoksen ainoa mahdollinen hopeareunus. Riddle on NXT:n puolella äärimmäisen suosittu ja karismaattinen esiintyjä. On täysin mahdollista, että fanit asettuvat hänen ympärilleen samalla tapaa kuin asettuivat sorsitun Daniel Bryanin puolelle taianomaisena keväänä 2014.

Tuolloin Vince McMahonin ja kumppaneiden oli pitkin hampain pakko kuunnella faneja ja antaa Bryanille hetkensä. Riddle tuskin hetkeään saa, mutta minkälaisen myrskyn tämä lopulta nostattaa?

Tässä mielessä kevään tapahtumat tulevat olemaan mielenkiintoista seurattavaa.

 

Matti Koskinen

Matti Koskinen

Duunarista aikuisopiskelijaksi muovautunut oman elämänsä Rocky Balboa. Showpainiin ensikosketukset vuonna 2002. WWE:hen päin hieman kellallaan.

Joensuu / Eastern Finland

Previous post

Jälkipyykkinaru #82: WWE Super ShowDown (27.2.2020)

Next post

WWE vieraili Saudi-Arabiassa ja pääosaan nousivat tälläkin kertaa takavuosien tähdet

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *