UutisetWWE

Pedro Morales, yksi historian ensimmäisistä ja pitkäkestoisimmista WWE-mestareista, on kuollut

Legendaarinen showpainija Pedro Morales on kuollut 76-vuotiaana, uutisoi WWE.com. Morales oli sairastanut Parkinsonin tautia, mutta tarkempi kuolinsyy ei ole toistaiseksi tiedossa.

Puerto Ricosta kotoisin ollut Morales oli WWE:n historian ensimmäinen Triple Crown -mestari eli painija, joka onnistui voittamaan joukkuemestaruuden, Intercontinental-mestaruuden ja World Heavyweight -mestaruuden WWE-uransa aikana.

Morales muistetaan erityisesti WWE-mestaruuskaudestaan. Morales oli historian neljäs WWE-mestari ja pysyi mestarina huikeat 1 027 päivää putkeen.

Morales nousi mestariksi 8. helmikuuta 1971; viime viikolla vietettiin siis Moralesin mestaruusvoiton 48-vuotispäivää. Morales voitti WWE-mestaruuden Ivan Koloffilta ja hävisi sen myöhemmin Stan Stasiakille 1. joulukuuta 1973.

Morales lisättiin WWE:n Hall of Fameen jo vuonna 1995. Wrestling Observer Newsletterin Hall of Fameen Morales äänestettiin vuonna 2017. Lehden perustaja Dave Meltzer kirjoitti silloin, että Morales esiintyi WWE-mestarina Madison Square Gardenissa 30 kertaa, ja 21 kertaa areena myytiin loppuun.

Morales paini aina vuoteen 1987 saakka ja otteli uransa aikana WWE:n lisäksi muun muassa AWA:ssa ja NJPW:ssä. WrestleManiassa Morales otteli vain kerran osallistuessaan WrestleMania 2:n battle royal -otteluun. Kehäuransa jälkeen Morales jatkoi WWE:n ja myöhemmin WCW:n kirjoilla espanjankielisen selostajan roolissa.Lähde: f4wonline

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

#MaanantainMatsi - Io Shirai vs. Shayna Baszler (2017)

Next post

Suomalaiset yllättyivät SmackDownin aikana – WWE-painija Rowan pukeutui Korpiklaanin t-paitaan suorassa televisiolähetyksessä

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *