2018ArviotImpact Wrestling

Arvio: Impact Wrestling – Redemption

Päivämäärä: 22.4.2018

Sijainti: Orlando, Florida (Impact Zone)

Kuvat: Impact Wrestling


Edellisen kerran kurkistimme Impact Wrestlingin käänteisiin viime kesänä ja voi pojat, sen jälkeen on taas sattunut ja tapahtunut. Impact oli siis fuusioitunut Jeff Jarrettin Global Force Wrestling -promootion kanssa. Käytännössä firmojen väliset mestaruudet yhdistettiin ja GFW Impact omaksui vihreän värimaailman. Kaikki vaikutti olevan hyvin, ainakin hetken aikaa. Sitten Jarrettin ongelmat alkoholin kanssa tulivat julkisuuteen AAA:n TripleMania-tapahtuman jälkimainingeissa. Impactin nykyisin omistava yhtiö Anthem antoi Jarrettille lähtöpassit. Yksi juttu vain unohtui. Jarrett omisti edelleen oikeudet GFW-nimeen. Viittaukset poistettiin mahdollisimman vähin äänin, muistutukseksi jäivät vain GFW:n peruja olleet mestaruusvyöt, joihin iskettiin Impact-tarrat strategisiin paikkoihin. Lähellä oli myös muutto kokopäiväisesti Kanadaan, jossa järjestettiin viime vuoden Bound for Glory, mutta yksien nauhoitusten jälkeen palattiin takaisin tutulle ja turvalliselle Impact Zonelle.

Impactin buukkaustiimi uudistui alkuvuodesta, kun puikkoihin astuivat Scott D’Amore sekä Don ”Cyrus” Callis. Kaksikon johdolla Impact alkoi vahvistaa yhteistyösuhteita muiden promootioiden kanssa ja toi mukaan kourallisen uusia nimiä, merkittävimpänä Austin Ariesin. Uudet palkkaukset tulivat tarpeeseen, sillä Impact on menettänyt vuoden sisällä jälleen suurimman osan isoista nimistään. Hardyn veljekset, EC3, Bobby Lashley ja Rockstar Spud päätyivät kaikki WWE:n riveihin ja myös muu rosteri on ollut rajujen muutosten kourissa.

Päätin kurkistaa Impactin ”uuden aikakauden” ensimmäisen PPV:n edellisen Bound for Gloryn pettymyksestä huolimatta. Kortti vaikutti kiinnostavalta ja sen lisäksi Lucha Undergroundin kanssa yhteistyössä järjestetty tapahtuma WrestleMania-viikonloppuna oli kerännyt hyviä arvioita. Illan selostuksesta olivat vastuussa Josh Matthews ja Don Callis. Onnistuisiko Impact luomaan nahkansa vai kompastuisiko promootio jälleen kerran omaan epäpätevyyteensä?


Singles Match

Drago vs Aerostar

Illan avasi puhtaasti näytösluontoinen ottelu ja sitä mainostettinkin Lucha Undergroundin tarjoamana otteluna. Impact oli siis alkanut tehdä suhteellisen läheistä yhteistyötä Lucha Undergroundin kanssa ja monet LU:n sopimuksen alaiset painijat olivatkin päässeet esiintymään myös Impactin tapahtumissa. Undergroundin faneille Drago ja Aerostar ovat tietenkin tuttuja. Aerostar on kaksikosta se nuorempi ja uhkarohkeampi Dragon ollessa jo kokeneempi kettu. Kaksikko on otellut useaan otteeseen keskenään sekä LU:ssa että kotipromootiossaan AAA:ssa. Mainittakoon vielä, että selostajat mainostivat Lucha Undergroundin neljättä kautta useampaan otteeseen tapahtuman aikana. Kesäkuun 13. päivä, pistäkäähän muistiin.

Impact Zonen yleisö otti naamiomiehet lämpimästi vastaan ja pysyikin melko äänekkäänä läpi illan. Dragon ja Aerostar väänsivät täysillä heti ensiminuuteista lähtien ja pääsipä Aerostar esittelemään muutaman sekopäisemmän loikkansa. Drago veti myös roolinsa erittäin pirteästi ja tuloksena oli pätevä avausottelu, joka sai yleisön hyvin mukaan. Muutama botchi toki sattui, mutta se ei kummempia haitannut. Ehkä olen vain turtunut Aerostarin mokailuun. Sen ihmeellisempää merkitystä tällä ei pitkällä aikavälillä ollut, kunhan saatiin kaksi taitavaa kaveria kehään hoitamaan hommansa. En panisi pahakseni, jos Impact käyttäisi tämänlaisia avausotteluja tulevaisuudessakin.

7/10

Impact Tag Team Championship

LAX (Santana & Ortiz)(c) vs Eli Drake & Scott Steiner

Eli Drake, Impactin tuorein karismaattinen heel, oli onnistunut nousemaan jopa Impactin mestariksi syksyllä Impactin hyllytettyä senhetkisen mestarinsa Alberto El Patronin (tästä lisää myöhemmin). Draken mestaruuskausi ei kuitenkaan ollut mennyt aivan putkeen, vaan karismaa pursuavasta miehestä tehtiin se perinteinen pelkurimestari, jolla oli apunaan Chris Adonis, entinen Masters. Drake oli päihittänyt Johnny Impactin Bound for Gloryn pääottelussa, mutta vain El Patronin sekaantumisen takia. Vuoden alussa Draken mestaruuskausi päättyi kuin seinään paluunsa tehneen Austin Ariesin käsissä. Aries suorastaan kössitti Draken ja lähetti hänet takaisin keskikorttiin. Drake onnistui kuitenkaan nappaamaan Feast or Fired -ottelusta ykköshaastajuuden joukkuemestaruuksiin. Mestaruuksia piti hallussaan LAX:n tuorein kokoonpano, Santana & Ortiz, jotka tunnettiin indyissä nimellä EYFBO. LAX olikin ollut joukkuedivisioonan kulmakivenä palattuaan Impactiin noin vuosi takaperin. Poppoossa olivat mukana myös vanhat tutut Homicide ja Konnan. Drake oli puolestaan löytänyt parikseen legendaarisen Scott Steinerin, joka oli heti paluussaan haukkunut Konnanin maanrakoon. Konnan ei kehänlaidalle ilmaantunut, sillä ennen ottelua Santana sai puhelinsoiton, jossa kerrottiin että Konnania ei löydy mistään.

Mitä voi odottaa ottelulta, jossa on mukana 55-vuotias Scott Steiner? Kaikki kunnia miehelle, joka tuossa iässä vielä tekee yläköyden Frankensteinerin, mutta muuten miehen liikkuminen oli erittäin kankeaa LAX:n bumppaillessa tämän ympärillä. Ei Drakekaan mikään erityinen kehävelho ole, mutta on parantanut otteitaan selkeästi ja väläytti pari vakuuttavan atleettista temppua. LAX teki hartiavoimin töitä pitääkseen tämän ottelun kasassa ja onnistuivatkin siinä ihan kohtuullisesti. Santana ja Ortiz vakuuttivat minut viime syksyn wXw:n joukkueturnauksessa ja tiedän että heistä on tätä parempaan. Impactin joukkuedivisioona valitettavasti ammottaa tyhjyyttään. Kokonaisuudessaan tämä oli hyväksyttävä televisiotason ottelu. Ei mitenkään illan heikoin esitys. Myös yleisön mukanaolo avitti kummasti.

4/10

Six-Way Match

Brian Cage vs El Hijo Del Fantasma vs Dezmond Xavier vs Trevor Lee vs Taiji Ishimori vs DJZ

Brian Cage oli siis yksi Impactin isoista palkkauksista alkuvuonna ja saanut välittömästi raketin ahteriinsa hirviöpushin merkeissä. Cage oli tuhonnut alakortin ottelijoita yksi toisensa jälkeen ja kolistellut sarvia myös Bobby Lashleyn kanssa. Lashley suuntasi kuitenkin takaisin WWE:n riveihin eivätkä muskelimasat saaneet PPV-tason otteluaan. Sen sijaan Cage heitettiin viiden X-divarilaisen sekaan. Trevor Lee oli vakiinnuttanut paikkansa X-divarin kärkiheelinä ja olikin jo moninkertainen divisioonan mestari. DJZ oli ollut sivussa useista Impactin nauhoituksista ja tekikin tässä paluunsa Impact Zonelle. Dezmond Xavier oli joukkion tuorein nimi, nouseva lenturi Chicagon alueelta, jonka joukkue indyissä Zachary Wentzin kanssa oli niittänyt mestaruuksia ympäri Yhdysvaltoja. Xavier oli myös voittanut edellisenä vuonna järjestetyn Super X Cupin. Tuolloin Xavier oli päihittänyt Pro Wrestling NOAH:ia edustaneen Taiji Ishimorin, joka oli myös mukana tässä ottelussa. Ishimori olikin poppoon kokenein painija aloitettuaan uransa jo vuonna 2002. Likaisen puolitusinan täydensi AAA:n edustaja El Hijo Del Fantasma, joka tunnetaan myös Lucha Undergroundin King Cuernona.

Olenko koskaan maininnut, että rakastan spotfestejä? Tässä viisi erittäin taitavaa painijaa (sekä Xavier) pääsivät esittelemään taitojaan räjähtävän nopeassa kohtaamisessa, josta ei vauhtia puuttunut. Cagen buukkaus oli suorastaan mainiota välinpitämättömänä hirviönä, joka astui kehiin vasta Trevor Leen ärsytettyä tätä liikaa. Cagen isona fanina on mahtavaa nähdä miestä isoissa kuvioissa ja yleisön rakastamana mörssärinä. Lee piti oman roolinsa hieman hölmönä heelinä ja heitti muutamat komeat suplexit, Ishimori toi hienot iskut ja Fantasma pääsi väläyttämään maailman kauneimman Tope Suicidan. Vaikka en pidä Xavierista laisinkaan, hän esitteli jälleen vaikuttavia atleettisia temppuja pyöriessään kuin häkkärä ja heittäessään volttia toisensa perään. DJZ vastasi illan komeimmasta spotista tehden sairaan näköisen Tornado DDT:n lennosta kehän ulkopuolelle. Toivottavasti DJZ säilyy terveenä ja pystyy vakiinnuttamaan paikkansa jälleen X-divarissa. Tämä ottelu oli mainiota viihdettä, jonka kanssa aivot voi jättää narikkaan. Toki tämä aiheuttaa mielipahaa Jim Cornetten tai Starbuckin kaltaisille puristeille, mutta sille ei voi mitään.

8/10

Singles Match

Taya Valkyrie vs Kiera Hogan

Seuraavaksi oli luvassa… impromtu-ottelu? Taya Valkyrie on varmaan parhaiten tuttu Lucha Undergroundista ja AAA:sta. Viisumiongelmien takia Taya ei päässyt esiintymään Bound for Gloryssa ja pääsi nyt tekemään PPV-debyyttinsä. Häntä vastassa oli Kiera Hogan. Ei, hän ei ole sukua Hulk Hoganille. Tietääkseni. Hogan on nuori painija, joka on paininut vasta muutaman vuoden. Impact-debyytti tuli monien muiden tapaan vuoden alussa.

Ottelu oli loppujen lopuksi täysin toissijainen, sillä jo ensiminuuteilla selostamon puolelle ilmaantui Tessa Blanchard. Mae Young Classicissakin esiintynyt Tully Blanchardin tytär oli siis mitä ilmeisimmin tehnyt sopimuksen Impactin kanssa. Blanchard kuluttikin ottelun lähinnä haukkumalla kilpasiskojaan tai Josh Matthewsia sinetöiden samalla heel-hahmonsa. Ottelu oli täysin yhdentekevä kameroiden kuvatessa selostuspöytää lähes enemmän kuin itse kehää. Blanchard voi olla oiva vahvistus Impactin naistendivariin, mutta debyytti tällaisenaan vei kaiken huomion kehässä olleilta naisilta. Ei siinä mitään, ottelukaan suurempia säväytyksiä aiheuttanut. Taya oli kasvattanut massaa sitten Lucha Undergroundin kolmannen kauden päätöksen ja muistutti hieman Beth Phoenixia. Hogan ei jättänyt suurempia muistikuvia. Aika lailla televisiotason ottelu.

3/10

X-Division Championship

Matt Sydal(c) vs Petey Williams

X-divisioonan nykyiseksi hallitsijaksi oli noussut Matt Sydal, joka tunnettiin takavuosina WWE:ssä nimellä Evan Bourne. Sydal oli hiljattain kääntynyt iloisesta babyfacesta kummalliseksi hipiksi voitettuaan X-divisioonan mestaruuden. Josh Matthews toimi Sydalin ”spirituaalisena oppaana” tähän tapahtumaan asti, kunnes aiemmin illalla kaksikon tiet olivat eronneet ystävällisissä merkeissä. Sydalin vastustajaksi oli asettunut Petey Williams, kanadalainen pitkän linjan veteraani, joka oli palannut eläkkeeltä Impactiin viime vuonna. Williams oli tavoitellut X-divarin mestaruutta aina paluustaan lähtien, mutta oli aina vetänyt lyhyen korren. Ottelun taustat pystyttiin määrittämään kuitenkin yli kymmenen vuoden taakse. Sydal oli nimittäin ensimmäinen henkilö, joka oli vastaanottanut Williamsin innovoiman Canadian Destroyer -liikkeen. Ennen ottelua nähtiin vielä aivan mahtava segmentti, jossa Williams laskee matemaattisia mahdollisuuksiaan ottelun voittoon, ennen kuin Scott Steiner keskeyttää hänet. Olihan Williams aikanaan Steinerin oppipoika, ”Little Poppa Pump.” Kaksikko sanailee hetken ja sopivat ruokailevansa tapahtuman jälkeen Cracker Barrel -ravintolassa. Kaunista.

Kaksi lennokkaan painityylin veteraania piti ottelun melko hillittynä. Aiemman kuuden miehen sekoilun rinnalle oli turha pyrkiä, joten Williams ja Sydal rakensivat ottelunsa rauhalliseen tahtiin yksinkertaisen tarinan ympärille. Molemmat omasivat tappavan lopetusliikkeen (Destroyer ja Shooting Star Press), jotka päättäisivät ottelun kertaiskusta. Molemmat siis pyrkivät alustamaan sopivan hetken oman liikkeensä iskemiselle. Yleisö ei lähtenyt ihan täysillä tähän otteluun mukaan, vaikka olikin aika vahvasti Williamsin puolella. Sydal ei vaan oikein vedä puhdasta heel-roolia itse kehässä. Ehkä annan tälle ottelulle hieman liikaa kehuja, koska rakastan Sydalin kehäotteita, mutta tämä oli aivan pätevä mestaruusottelu selkeällä tarinalla. Aina edes X-divari ei tarvitse mielipuolista spotfestia saadakseen aikaan hyvän ottelun.

7/10

House of Hardcore Match

oVe (Sami Callihan, Jake & Dave Christ) vs Eddie Edwards, Moose & Tommy Dreamer

Tammikuussa Sami Callihanin ja Eddie Edwardsin ottelun jälkeinen taistelu ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Callihan oli asetellut tuolin Edwardsin kurkun päälle ja yritti lyödä sitä pesäpallomailalla. Syystä tai toisesta isku osui kuitenkin suoraan Edwardsia silmään, murtaen hänen silmäkuoppansa ja nenänsä. Edwards kiidätettiin nopeasti sairaalaan ja Callihanista tuli välittömästi Impact Zonen vihatuin mies. Tämä ei kuitenkaan riittänyt Callihanille, vaan hän päätti varjostaa Edwardsin vaimoa Alishaa kätyreidensä Christin veljesten kanssa. Kostonhimoinen Edwards oli hyökännyt kehään Christin veljesten omistamassa Rockstar Pro -promootion tapahtumassa, mutta oli joutunut koko oVe:n pieksemäksi. Seuraavaksi Callihan otti kohteekseen Edwardsin ystävän Moosen. oVe hyökkäsi Moosen kimppuun ja maksoi tälle ottelun Eli Drakea vastaan. Impact vs Lucha Underground -tapahtumassa Edwards ja Callihan (Jeremiah Crane alter egonaan) kohtasivat I Quit -ottelussa, joka päättyi Impactin eduatjien heitettyä pyyhkeen kehään Edwardsin puolesta. Sota jatkui seuraavilla viikoilla Edwardsin saadessa avukseen ECW-ikonin Tommy Dreamerin osapuolten sopiessa House of Hardcore -ottelun tähän tapahtumaan. House of Hardcore tarkoittaa tässä yhteydessä vain tavallista hardcore-ottelua.

Edwardsin ja Callihanin välinen feudi on kiistatta kuumin asia koko showssa pesäpallomailatapauksen saadessa julkisuutta TMZ:llä asti. Myös Edwards, tuo ainainen babyface, oli saanut hieman särmää hahmoonsa hakiessaan kostoa keinolla millä hyvänsä. Ottelunahan tämä oli mitä olettaa saattoi, HC-rymistelyä alusta loppuun. Christin veljekset bumppasivat minkä ehtivät Edwardsin ja Callihanin emotionaalisen taistelun kantaessa ottelun tarinapuolta. Moose oli loppujen lopuksi melko näkymätön, vaikka väläytti muutaman atleettisemman tempun. On myös  kyseenalaista, pitäisikö 47-vuotiaan Tommy Dreamerin olla enää lähelläkään kehää, mutta tässä ottelussa miehen heikkoudet onnistuttiin piilottamaan hyvin. Esiin revittiin jälleen pöydät, tuolit ja piikkilanka, joten tapahtumaköyhäksi tätä ei voi ainakaan väittää. Todellinen kohokohta nähtiin kuitenkin vasta ottelun jälkeen Edwardsin napsahtaessa täysin ja piestessä Callihanin veriseksi mössöksi. Edes Dreamer ei onnistunut pysäyttämään verenhimoista miestä. Lopulta tämä johti siihen, että Edwards iski vahingossa vaimoaan kendokepillä. Aivan mahtava segmentti, joka jatkaa Edwardsin hahmonkehitystä entisestään.

7/10

Impact Knockouts Championship

Allie(c) vs Su Yung

Allie oli noussut koko Impact Zonen suursuosikiksi pirteällä ja iloisella elämänasenteellaan. Hän oli myös onnistunut kohoamaan Impactin naisten mestariksi. Sitten kuvioihin oli ilmestynyt Allien ex-miesystävä Braxton Sutter. Sutter kertoi jättäneensä Allien, mutta vain viikkoja myöhemmin kosi tätä kehässä. Tämä oli kuitenkin vain harhautus, joka antoi mystiselle Su Yungille tilaisuuden hyökätä Allien kimppuun. Tästä seurasi tietenkin mestaruusottelu tähän tapahtumaan. Braxton Sutter oli mukana kehänlaidalla Su Yungin apuna.

Heti ensimmäiseksi pitää sanoa, että Su Yungin look on aivan mahtava. ”Epäkuollut morsian” näyttää ja tuntuu erilaiselta kuin kukaan muu naispainija. Allie nauttii taas kovaa suosiota yleisön keskuudessa. Valitettavasti kaksikon kemiat eivät vaan kohdanneet. Toiminta oli ihan toimivaa, mutta ei missään vaiheessa onnistunut nousemaan sille seuraavalle tasolle. En tiedä johtuiko se vaan omasta vireystasostani tätä ottelua katsoessani. Tuntui kuitenkin siltä, että tässä lähinnä aseteltiin palasia tulevaa varten. Paras hetki koittikin ottelun jälkeen Yungin sylkiessä punaisen sumun Sutterin kasvoille.

3/10

Impact Championship

Austin Aries(c) vs Fenix vs Pentagon Jr.

Redemptionin pääotteluksi oli alunperin kaavailtu Austin Ariesin ja Alberto El Patronin välistä ottelua, jota Impact oli rakennellut parin kuukauden ajan. Noh, kuinkas sitten kävikään. Ennen Impact vs Lucha Underground -tapahtumaa järjestetty lehdistötilaisuus oli jäänyt El Patronin viimeiseksi esiintymiseksi. Alberton piti kohdata Pentagon Jr:n kanssa Fenix ja Aries joukkueottelussa kyseisen tapahtuman pääottelussa, mutta ei koskaan saapunut paikalle. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun El Patron oli jättänyt tapahtuman väliin. Eivätkä El Patronin hyllytys perheväkivallasta epäiltynä viime kesänä tai huhut sangen railakkaasta elämäntyylistä auttaneet asiaa Impactin mitta täyttyi ja El Patron sai vihdoin potkut. Niinpä pääottelu jouduttiin kyhäämään kasaan nopeasti. Lopulta saimme uusintaottelun Impact vs Lucha Undergroundin lopullisesta pääottelusta, Aries vs Fenix vs Pentagon Jr., tällä kertaa Impactin mestaruudesta. Pentagon Jr. oli ollut voitokas edellisellä kerralla, mutta miten kävisi tällä kertaa?

Kuten kuvasta näkyy, Aries ei ollut jäänyt lepäämään laakereillaan lähdettyään WWE:stä keväällä 2017. Tähän otteluun tultaessa mies kantoi kuutta eri mestaruusvyötä: Impactin mestaruutta, Impact Grand Championshipia, Seatllen DEFY Wrestlingin mestaruutta, brittiläisten IPW:n ja Defiantin mestaruuksia sekä australialaisen World Series Wrestlingin mestaruutta. Fenix ja Pentagon Jr. ovat monille tuttuja Lucha Undergroundin suurina läpimurtajina. AAA-yhteistyön ansiosta kaksikko sai jälleen käyttää oikeita nimiään Impactin ohjelmistossa. Eikä tule unohtaa, että Fenix ja Pentagon ovat veljeksiä.

Ariesin WWE-keikka oli kieltämättä melko pettymys, mutta tuntuu että mies on löytänyt jälleen uutta virtaa ison E:n ulkopuolella. Etenkin hetket Fenixin kanssa olivat mainioita. On varmaan turha mainita, että luchaveljeksien kemiat kävivät yksiin erittäin hyvin. Heikommat hetket käytiin Pentagonin ja Ariesin välillä, sillä Pentagon oli valtavasta karismamäärästään huolimatta ottelun heikoin kehätyöskentelijä. Yleisö oli myös täysin Pentagonin puolella, ehkä hieman yllättäen, kun kyseessä oli kumminkin ”ulkopuolinen” haastaja. Toiminta soljui erittäin hyvin eteenpäin, kaikki pääsivät loistamaan ja tuloksena oli erittäin pätevä kolminottelu. Ja mikä tärkeintä, Impact ei lähtenyt ylibuukkaamaan lopetusta vaan piti homman puhtaana… toisin kuin esimerkiksi Bound for Gloryssä.

8/10


Impact sai järjestettyä loppujen lopuksi hyvän tapahtuman! Myönnän etten ole promootion suurin seuraaja, mutta tämä tapahtuma onnistui toimittamaan. Hyviä otteluita, hyviä segmenttejä ja toimivaa tarinankuljetusta. Heikkoina kohtina toimivat naisten ottelut, jotka eivät kumpikaan oikein lähteneet lentoon. Tapahtuma eteni sutjakkaasti eikä missään nimessä tuntunut liian pitkältä. Olihan tämä parempi kuin esimerkiksi ”Greatest” Royal Rumble. Suosittelen kurkkaamaan Impactin nykymenon.

Yksi onnistuminen ei kuitenkaan ole tarpeeksi. Impactilla on tulevilla viikoilla näytön paikka. Pystyykö promootio jatkamaan positiivista momentumiaan tuottamalla hyvää viikottaishowta vai vajoaako firma samoihin vanhoihin virheisiinsä. Rosterissa alkaa olla melkoisesti voimaa. Aries, Pentagon, Edwards, Callihan, Cage sekä tästä tapahtumasta puuttunut Johnny Impact muodostavat kovan ytimen, keskikortti ja X-divari on sekoitus innokkaita nuoria ja kokeneita veteraaneja sekä yhteistyö AAA:n, NOAH:n ja monien pienempien indypromootioiden kanssa kantaa toivottavasti hedelmää. Suurimmat heikkoudet ovat langanohut joukkuedivisioona sekä naistendivisioonan kyseenalainen syvyys. Lisäksi valtava osa rosterista on ollut mukana vaan vuoden tai pari, joten syvää sidettä yleisöön ei vielä ole. Toivottavasti Impact onnistuu pitämään palasistaan kiinni ja nousemaan lähes pohjattomasta suostaan vielä takaisin pinnalle.

Tapahtuman arvosana: 7/10

Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja, jonka elämässä showpaini on roikkunut mukana sitkeän torakan lailla yli vuosikymmenen ajan. Toimii vakioäänenä Smarksiden ääniaalloilla ja onnistuu unohtamaan velvoitteensa kirjoitetun sisällön tuottajana. Kaikin puolin stereotyyppinen paininörtti, jonka naama kelpaa vain ja ainoastaan radioon.

Previous post

#MaanantainMatsi - Kings of Wrestling vs CM Punk & Seth Rollins (2012)

Next post

Jälkipyykkinaru #5: Pro Wrestling Eve - Wrestle Queendom

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *