EnnakotNXTWWE

Ennakko: NXT TakeOver: Phoenix & WWE Royal Rumble 2019 – Lue, mitä Anniina, Janne, Kristian, Lauri, Pauli ja Rami odottavat

Road to WrestleMania alkaa virallisesti tänä viikonloppuna, kun Arizonan Phoenixiin kokoontuu kymmeniä tuhansia showpainifaneja WWE:n tarjonnan ääreen.

Viikonloppuna nähdään kaksi tapahtumaa: NXT TakeOver: Phoenix ja WWE Royal Rumble. Näiden tapahtumien lisäksi viikonloppuna järjestetään WWE When Worlds Collide -niminen turnaus, johon osallistuu 15 painijaa NXT:stä, NXT UK:sta ja 205 Live -ohjelmasta. Turnaus esitetään WWE Networkilla lauantaina 2. helmikuuta 2019.

NXT TakeOver: Phoenix pidetään Talking Stick Resort -areenalla Phoenixissa, ja tapahtuman Kickoff-lähetys alkaa WWE Networkilla Suomen aikaa kello 1.00 lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Varsinainen tapahtuma käynnistyy tuntia myöhemmin eli kello 2.00. Lähetyksen on määrä loppua kello 4.30.

Royal Rumble pidetään sen sijaan Chase Field -stadionilla, johon mahtuu liki 50 000 katsojaa. Royal Rumblen Kickoff-lähetys alkaa WWE Networkilla Suomen aikaa kello 24.00 sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Varsinainen Royal Rumble -tapahtuma alkaa kello 2.00, ja lähetyksen on määrä loppua kello 6.00.

Tässä ytimekkäässä ennakossa Smarksiden lukijat ja sisällöntuottajat Anniina, Janne, Kristian, Lauri, Pauli ja Rami kertovat omista odotuksistaan TakeOver: Phoenixiin ja Royal Rumbleen liittyen – tiiviillä yhden (tai korkeintaan muutaman) virkkeen taktiikalla.

P.S. Muista myös kuunnella Enskan ja Semin oma TakeOver: Phoenix & Royal Rumble -ennakko, joka on kuunneltavissa Spotifyssa tästä linkistä.


Singles Match

Matt Riddle vs. Kassius Ohno

Anniina: ”Tämä on vähän villi kortti -matsi itselleni. Ohno on symppis kaveri, mutta Riddle viihdyttävästi nöyryytti sitä. Tätä on rakennettu ja tarinan huipennusta odotan!”

Janne: ”Ottelu, jossa tasaväkisen taistelun sijaan tullaan näkemään lähinnä Matt Riddlen liikerepertuaarin esittelyä hänen matkallaan kohti suurempia haasteita.”

Kristian: ”Riddle on karismaattinen kaveri ja uskon kahden kovalyöntisen painijan tarjoavan viihdyttävän mätön.”

Lauri: ”Riddlen ensimmäinen todellinen TakeOver-ottelu, tämä näyttää onko Riddlestä mihinkään.”

Pauli: ”King of Bro Style pisti Ohnon nippuun yhdellä liikkeellä edellisessä TakeOverissa. Tällä kertaa on odotettavissa tasaisempi vääntö.”

Rami: ”Tämä on Matt Riddlen näytönpaikka, josta toivottavasti tulee komea, intensiivinen ja stiffi mättö.”


NXT North American Championship

Ricochet (c) vs. Johnny Gargano

Anniina: ”Tässä matsissa on ehdottomasti mukavaa jännitystä mukana ja kummatkin jäbistä on taitavia. Pahis!Gargano kiinnostaa ja Ricochetia on aina tosi miellyttävä katsella.”

Janne: ”Yleisön suosikkipuuma vastaan hiljalleen pimeän puolelle vajonnut Gargano – tässä olisi oiva tilaisuus sinetöidä Garganon käännös lopullisesti.”

Kristian: ”Tässä on yksi potentiaalinen WWE:n Vuoden ottelu -kandidaatti, koska kehässä ottelee kaksi erittäin taitavaa WWE:n painijaa.”

Lauri: ”Ricochet on kokoluokkansa paras painija ja Gargano on NXT:n MVP.”

Pauli: ”Ricochet on maailman paras highflyer ja Gargano NXT:n mahdollisesti jopa vangitsevin hahmo, joten eiköhän tästä tule viihdyttävä koitos.”

Rami: ”NXT:n parhaat yksittäiset ottelijat vastakkain, joten kannattaa pitää penkeistä kiinni ettei lähde lentoon Ricochetin mukana.”


NXT Women’s Championship

Shayna Baszler (c) vs. Bianca Belair

Anniina: ”Tää on ehdottomasti matsi, jota odotan eniten TakeOverissa, koska tykkään Baszlerista ihan älyttömästi ja uskottava haastaja Belair toimittaa aina hyvän matsin.”

Janne: ”Voittamaton Belair kohtaa NXT:ssä tuhoa kylväneen Baszlerin naisdivisioonan mielenkiintoisimmassa ottelussa pitkään aikaan, eikä kummankaan voitto tunnu mahdottomalta ajatukselta.”

Kristian: ”Tämä on Bianca Belairin ensimmäinen iso ottelu NXT:ssä ja odotan mielenkiinnolla Belairin onnistumista.”

Lauri: ”Biancan totuuden hetki.”

Pauli: ”Bianca Belairissa ja hänen hiusruoskassaan on tulevaisuus ja on aivan mahtavaa, että hän saa 1 vs. 1 -matsin TakeOver-näyttämöllä.”

Rami: ”Itselle vähiten kiinnostava ottelu kortista, mutta Baszlerin ottelut ja hahmot toimivat niin hyvin, että eiköhän tämä toimi erinomaisesti naistenmestaruusotteluna.”


NXT Tag Team Championship

The Undisputed Era (c) vs. War Raiders

Anniina: ”Undisputed Era on parhautta ja Adam Cole on rakkautta eli varmasti viihdyttävä matsi tiedossa. Sotakoneisto kaatunee tyylikkäästi.”

Janne: ”Kahden joukkueen välinen kamppailu, joka päättyy ensimmäiseen ratkaisusuoritukseen.”

Kristian: ”Joukkueottelu, josta laatua ei tule puuttumaan.”

Lauri: ”Matsi, joka on ollut pitkään tulossa ja josta kaikki hype on kuollut.”

Pauli: ”Roderick Strongissa on harvinaista, benoit’maista intensiteettiä, ja Kyle O’Reillyn höpsöily on aina hauskaa katsottavaa, joten vaikken War Raidersista välitäkään, tulee tämä silti luultavasti olemaan viihdyttävää katsottavaa.”

Rami: ”Kyle O’Reilly ja Roderick Strong on ollut erinomainen paritus, joka toivottavasti saa temmattua War Raidersin heikommankin osapuolen Undisputed Eran tagiottelun tasolle.”


NXT Championship

Tommaso Ciampa (c) vs. Aleister Black

Anniina: ”Mua alkaa Ciampa vähän kyllästyttään jo, mutta myönnettäköön, että tämäkin matsi kutkuttelee uteliaisuutta kivasti. Lopputuloksesta huolimatta veikkaan viihtyväni, mutta fanityttöilen Aleister Blackille voittoa.”

Janne: ”Viime vuoden loistavan ’Kuka tappoi Aleister Blackin?’ -murhamysteerikuvion jälkimainingit jatkuvat edelleen, eikä siitä ole epäilystäkään, etteikö tällä välienselvittelyllä olisi mahdollisuuksia nousta samalle tasolle kuin muutkin Black/Ciampa/Gargano-kolmikon keskenäiset matsit.”

Kristian: ”Kaksi NXT:n kiinnostavinta hahmoa, taidot huippuluokkaa, joten tässä on toinen potentiaalinen WWE:n Vuoden ottelu -kandidaatti.”

Lauri: ”Potentiaalinen ehdokas jopa vuoden parhaaksi matsiksi.”

Pauli: ”Blackin, Ciampan ja Garganon kolmiodraama on kantanut NXT:tä läpi vuoden 2018 ja nyt viimein Black saa ansaitsemansa rematchin NXT-mestaruudesta.”

Rami: ”Uskon ja toivon tämän olevan hemmetin kova ottelu, jossa pahuuden inkarnaatio kalju paskiainen puolustaa mestaruuttaan miestä vastaan, jonka mielestä kukaan ei ole täysin paha eikä täysin hyvä.”


WWE United States Championship

Rusev (c) vs. Shinsuke Nakamura

Anniina: ”Everyday is Rusev Day! Pakko myöntää, etten oikein odota matsista paljoa muuta kuin sitä, että Rusev mukiloi Nakamuran, koska en tykkää siitä millään tavalla.”

Janne: ”Pre-show’n mainoshelvettiin joutuminen ei tule nostamaan Nakamuran tai Rusevin painihaluja, mutta toivottavasti kaksikko ottelee silti toimivan matsin puolityhjälle yleisölle.”

Kristian: ”Hyvä yleisön lämmittäjä pre show -otteluksi.”

Lauri: ”Tämä matsi määrittelee molempien urien suunnan.”

Pauli: ”Viime vuoden Rumble-voittaja Nakamura on pudonnut pre-show’hun, mikä kertoo ehkä eniten siitä, ettei tämän vuoden Rumblessa ole mitään ylimääräistä turhaa.”

Rami: ”Kiva että saatiin Rusevin puolustus Rusev-päivälle.”


WWE Cruiserweight Championship

Buddy Murphy (c) vs. Hideo Itami vs. Kalisto vs. Akira Tozawa

Anniina: ”Cruisereiden nelinpeli on ihan kiinnostava ja vaikka Buddy Murphy on kuuminta hottia tällä hetkellä, mielestäni vyön voi viedä kuka tahansa osallistujista. Taitoa ja rahkeita löytyy!”

Janne: ”Australialainen kääpiökenguru pomppii kolmen haastajansa yli ottelussa, joka tulee varmasti olemaan ihan viihdyttävä esitys 205-divisioonan kyvyistä.”

Kristian: ”Neljä taitavaa cruiserweightia taistelemassa mestaruudesta ja jos aikaa annetaan tarpeeksi, tämä saattaa nousta illan viihdyttävämpien otteluiden joukkoon.”

Lauri: ”Murphy on liekeissä, mutta kaikkien muiden momentum on pakkasella.”

Pauli: ”Jos näiden neljän miehen annetaan painia sata lasissa mistään turhuuksista, kuten myymisestä tai kehäpsykologiasta välittämisestä, niin tämä voi jopa varastaa show’n.”

Rami: ”Tämä tulee olemaan mahdollisesti illan kovin ottelu, kun NXT:n parhaiten pidetystä salaisuudesta 205:n ylimieliseksi keulakuvaksi noussut Buddy Murphy puolustaa mestaruuttaan kolmea muuta hemmetin lahjakasta cruiseria vastaan.”


WWE SmackDown Tag Team Championship

The Bar (c) vs. The Miz & Shane McMahon

Anniina: ”Tää on varmaan tosi viihdyttävä. Miz kaikessa ärsyttävyydessään on viihdyttävä ja Shane sopii kuvioon kuin nyrkki silmään! Veikkaan silti, että Bar vie.”

Janne: ”On taas se aika vuodesta, kun Shane McMahon työntää itsensä isoihin kuvioihin ja onnistuu internet-kansan negatiivisesta vastaanotosta huolimatta ottelemaan vähintäänkin siedettävän ottelun – tämä koitos saattaa yllättää!”

Kristian: ”Shane ja Miz ovat viihdyttäviä ja uskon ottelun tarjoavan hyvää viihdettä yleisölle.”

Lauri: ”Pakollinen McMahon-draama Maniaan rakentuu tässä.”

Pauli: ”Eiköhän Maailman paras painija™ kanna Mizin, Cesaron ja Sheamuksen pätevään koitokseen.”

Rami: ”Tällä ottelulla on ollut yllättävän hyvä build, mutta pelkään sitä ilmeisintä ratkaisua eli Shanen ja Mizin voittoa.”


WWE Raw Women’s Championship

Ronda Rousey (c) vs. Sasha Banks

Anniina: ”Ronda Rousey kuuluu omiin suosikkeihin, ja koska Sasha ei kuulu on vain oikein, jos Ronda pieksee Sashan. Ei tästä muuten viihdyttävää saa.”

Janne: ”Tässä ottelussa Ronda Rousey repii Sasha Banksilta käden irti.”

Kristian: ”Sasha on parhaimmillaan erittäin hyvä kehässä ja Rondasta on kehittynyt hurjasti painijana lyhyessä ajassa, joten uskon ottelun yllättävän positiivisesti laadullaan.”

Lauri: ”Ronda ei saa hävitä.”

Pauli: ”Sasha Banksin päärosteriura on ollut täynnä ylä- ja vielä enemmän alamäkiä, mutta tosipaikan tullen Sasha Banks on yhä WWE-naisten parhaimmistoa.”

Rami: ”Sasha Banks on vetänyt parin viime viikon aikana parasta hahmotyöskentelyään päärosterissa, joten tässä ottelussa on mahdollisesti varsinaista showpainin juhlaa tarjolla, kun Rondan otteet eivät ole vielä kertaakaan pettäneet – edes erästä samoalaista vastaan.”


WWE SmackDown Women’s Championship

Asuka (c) vs. Becky Lynch

Anniina: ”Tässä taas kummatkin naiset kuuluu suosikkilistalle, joten odotan matsista paljon. Taitavia painijoita kumpainenkin, niin lopputuloksella ei ole väliä, kun matsi varmasti toimittaa!”

Janne: ”WWE:n naispainin tämän hetken kuumin nimi vastaan viime vuoden Rumble-voittaja, joten ainekset löytyy hienoon matsiin, kunhan sitä ei pilata ottelun ulkopuolisten tekijöiden – kuten Charlotten tai Rondan – toimesta.”

Kristian: ”Yleisö on Lynchin takana ja uskon tunnelman olevan korkealla, kun nämä kaksi taitavaa naista laittavat parastaan kehässä.”

Lauri: ”Kaksi päärosterin lahjakkainta naista vastakkain, tämä ei voi pettää.”

Pauli: ”Vuosi 2018 oli Beckyn vuosi ja mikäli hän ei voita tätä, on iso mahdollisuus, että hän voittaa Royal Rumblen.”

Rami: ”Toivon, että tässä ottelussa unohdetaan naisten vallankumous ja keskitytään täysin erinomaiseen painiin, johon molemmilla naisilla on edellytykset.”


WWE Championship

Daniel Bryan (c) vs. AJ Styles

Anniina: ”En kuulkaas tiiä. On selvää et tää on ison kaliiberin matsi, mutta mun mittareita ei väräytä. Pahis!Bryan on ollut piristävä ja AJ Styles on perushyvä. Aika peruskauraa kai jos mitään yllättävää ei tapahdu.”

Janne: ”Kortin mahdollisesti painillisesti parhaassa ottelussa vegaani maailmanparantajavuohi kohtaa miehen, joka uskoo maapallon olevan litteä.”

Kristian: ”Nämä kaksi eivät huonoa ottelua keskenään kykene painimaan.”

Lauri: ”Toivottavasti tämän sarjan viimeinen ottelu ja toivottavasti hyvä sellainen.”

Pauli: ”AJ Styles ja Daniel Bryan kohtasivat toisensa 1 vs. 1 -matsissa ensimmäisen kerran 17 vuotta sitten Ring of Honorissa ja tuskin kukaan olisi silloin uskonut, että lähes 20 vuotta myöhemmin he ottelisivat WWE-mestaruudesta toisiaan vastaan.”

Rami: ”Toivottavasti tämä ottelu saa aikaa, jotta ottelu pääsisi samalle tasolle kuin erinomainen taustatarina.”


WWE Universal Championship

Brock Lesnar (c) vs. Finn Bálor

Anniina: ”No onhan se päivänselvää et Lesnar tän vie (Buu!) mut olishan se kyllä päivän piristys jos Demoni!Bálor edes yrittäisi vetää Lesnaria dunkkuun. Sitä en tosin tiedä mitä se tekis niiden isompien miesten uskottavuudelle, jotka on Lesnarille hävinnyt…”

Janne: ”Kohtaaminen, jolla on potentiaalia nousta Lesnarin viime vuosien parhaimmistoon, mutta jonka lopputulos ja kiinnostavuus riippuvat pitkälti siitä, vetääkö Bálor päälleen nahkatakin vaiko punamustat demonimaalit.”

Kristian: ”Lesnar on ollut parhaimmillaan häntä pienempiä vastustajia vastaan, joten luvassa on todellinen Daavid vs. Goljat -ottelu.”

Lauri: ”Bálorin paikka näyttää, että luottamus ei ole turhaa, tosin Lesnarin motivaatio mietityttää.”

Pauli: ”Huhut kertovat, että Lesnar valitsi itse vastustajakseen Finn Bálorin, mikä tarkoittaa muun muassa sitä, että Lesnarilla on motivaatiota jopa otella viihdyttävä ottelu.”

Rami: ”Lesnar murskaa vielä yhden Daavidin matkallaan kohti WrestleManiaa ja miehen viimeistä koitosta Universal-mestarina.”


Women’s Royal Rumble Match

Osallistujat: Carmella, Ember Moon, Natalya, Bayley, Ruby Riott, Sarah Logan, Liv Morgan, Mandy Rose, Sonya Deville, Alicia Fox, Zelina Vega, Naomi, Mickie James, Billie Kay, Peyton Royce, Charlotte Flair, Tamina, Dana Brooke, Lana, Nia Jax, Nikki Cross, Alexa Bliss, Lacey Evans ja seitsemän muuta painijaa.

Anniina: ”Rumble on mun lempi matsimuoto ollu aina ja odotan kyllä naisten Rumbleltakin ylläreitä, hauskoja tilanteita ja lennokasta menoa. Alicia Foxin soisin voittavan, mutta taitaa mennä Charlottelle tämä.”

Janne: ”Viime vuonna tehtiin historiaa, mutta tänä vuonna on mielenkiintoista nähdä, päästäänkö ilman #WomensRevolution-pakotusta samalle tasolle kuin viimeksi ja löydetäänkö otteluun uusia yllätysnimiä.”

Kristian: ”Viime vuonna naiset osoittivat, että he osaavat rakentaa hyvän Royal Rumble -ottelun, joten odotukseni ovat tänäkin vuonna korkealla naisten Royal Rumble -ottelun suhteen.”

Lauri: ”Voittajan yllä leijailee kysymysmerkkejä ja hyviä vaihtoehtoja on paljon.”

Pauli: ”WWE:n päärosterin naisia ei ole tarpeeksi täyttämään tätä, joten tässä on pakko nähdä yllättäviä cameoita. Wendi Richterin kehäpaluu?”

Rami: ”Suurimmat yllätykset naistenpainin suhteen nähtiin viime vuoden Rumblessa sekä Evolutionissa, joten jännitettäväksi jäänee tällä kertaa voittaja.”


Men’s Royal Rumble Match

Osallistujat: R-Truth, Drew McIntyre, Big E, Kofi Kingston, Xavier Woods, Seth Rollins, Jeff Hardy, Dean Ambrose, Bobby Lashley, Samoa Joe, John Cena, Elias, Baron Corbin, Jinder Mahal, Apollo Crews, Andrade, Mustafa Ali, Rey Mysterio, Titus O’Neil, Randy Orton ja kymmenen muuta painijaa.

Anniina: ”Odotan miesten Rumblelta varmasti enemmän hauskoja tilanteita ja yllättäviä nimiä kuin naisten vastaavassa. Eliaksen haluaisin nähdä päämestaruuskuvioissa, mut voi olla, että tämä päättyy Drew McIntyren voittoon.”

Janne: ”Kaikkien suosikkiottelumuoto ei ylimääräisiä hehkutuksia tarvitse – voiko puolentoista minuutin välein muuttuva ottelu edes olla huono?”

Kristian: ”Yllätysesiintyjät, paluunsa tekevät painijat, debytoijat ja ottelun sisällä mahdollisesti alkavat Mania-feudit ovat Rumble-otteluiden suola.”

Lauri: ”Tämä ottelu määrittelee WrestleMania-kauden suunnan, muutama hyvä voittajaehdokas ja monta huonompaa.”

Pauli: ”Royal Rumble on joka vuosi yksi vuoden isoimmista kohokohdista – ja kuten monena viime vuonna, ei tänäkään vuonna ole yhtään ehdotonta voittajasuosikkia, joten mitä tahansa voi sattua.”

Rami: ”Stipulaatio on erinomainen, mutta tällä vuosikymmenellä nämä ovat olleet vähän innottomia, joten tälle kertaa toivon kovaa ottelua sekä kiinnostavaa voittajaa.”


Smarksiden live-seuranta käydään tuttuun tapaan Discord-serverimme #live-kanavalla. Pääset Discordiin mukaan tästä linkistä.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Smarkside lisää tietopaketteja ja Hall of Famen verkkosivuilleen – lue uudistukset tästä artikkelista

Next post

Viisi pointtia: OZ Academy – Every Little Step (6.1.2019)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *