EsittelytWWE

Ken on heistä kaikkein sitkein?

Aluksi heitä oli tuhansia, sitten neljäkymmentä ja nyt vain kolmetoista.

WWE:n tosi-tv-kilpailu Tough Enough lähestyy. Ohjelmassa on yhteensä kolmetoista kilpailijaa, joista seitsemän on miehiä ja kuusi naisia. Kilpailu johtaa siihen, että sen voittajat – yksi mies ja yksi nainen – palkataan WWE:hen täyspäiväisiksi painijoiksi. Alla luettelo kokelaista, joilla kaikilla on rankka urakka edessään.

Alexander Frekey (Dallas, Teksas)

Frekey on ammatiltaan myyntijohtaja, mutta paremmin miestä kuvaa hänen oma sukunimensä, jonka voi huomaamattaan muuttaa muotoon ”Freaky”. Venäläistaustainen teksasilainen on liki kaksimetrinen kaappi, puhuu sujuvaa venäjää ja nostaa rautaa karhun lailla. Kenties mies voisi olla se seuraava venäläiskorsto, joka varastaa lumoavan Lanan sydämen – tai täydellinen rikoskumppani pahamaineiselle Ruseville?

Amanda Saccomanno (Yorktown Heights, New York)

Kaunis mutta vaarallinen Saccomanno on 163-senttinen nainen, joka nostaa penkistä enemmän kuin sinä. Kuntosalin lisäksi Saccomanno käy ahkerasti joogaamassa, tanssimassa ja rääkkäämässä itseään CrossFit-treeneissä. Kovakuntoisella fitness-mimmillä on siis ainakin treenimotivaatio kohdallaan.

Daria Berenato (Los Angeles, Kalifornia)

”Jerseyn paholaiseksi” kutsuttu Berenato on naaras, jonka kanssa et tahtoisi samaan kehään. YouTube-ohjelma UFC After-Buzzia juontava nainen on vapaaottelija, joka on harjoitellut tappelemista 16-vuotiaasta saakka.

Dianna Dahlgren (Spokane, Washington)

Myös tämä kuvankaunis blondi on jotain muuta, miltä hän näyttää. Lihaksikas ja timmi Dahlgren on varsinainen monitoiminainen, joka tunnetaan mm. mallina, televisiojuontajana ja atleettina. Jokin viestittää, että Dianna voisi olla timanttinen vastustaja (tai partneri) NXT-painija Dana Brookelle…

Gabi Castrovinci (Southington, Connecticut)

Castrovinci on brasilialaissyntyinen nainen, joka treenasi varttuessaan jujutsua ja on myöhemmin noussut ammattilaisurheilijaksi. Vapaa-ajallaan Castrovinci harrastaa kuntoilun ohella lumi- ja surffilautailua.

Giorgia Piscina (Brisbane, Australia)

Kilpailun ainut ulkomaalaisvahvistus Piscina on pitkäaikainen atleetti, joka on osoittanut sitkeytensä mm. juoksemalla 400 metrin pikajuoksun loppuun – murtuneella hiton niskalla nilkalla! Lienee sanomattakin selvää, että myös Piscina on kovassa kunnossa.

Hank Avery, Jr. (Macon, Georgia)

Avery on 193-senttinen ja 120-kiloinen mies, joka on niittänyt suosiota jenkkifutiksen maailmassa. Mies kuvailee itseään yksinkertaiseksi ihmiseksi, joka puhuu suoraan. Kukaties Avery on seuraavan sukupolven Ryback?

Joshua Bredl (Thornton, Colorado)

Bredl on Averyn tavoin jenkkifutaaja, mutta mies on sen lisäksi myös Thor ja Jeti – ainakin lempinimiltään. Pitkä (ja pitkähiuksinen) Bredl on yli kaksimetrinen hirviö, joka painaa 130 kiloa. Raameista tulee mieleen muuan Kevin Nash, vai mitä?

Mada Abdel Hamid (Los Angeles, Kalifornia)

Egyptissä syntynyt – ja Egyptin vallankumouksen jälkeen Yhdysvaltoihin siirtynyt – Abdel Hamid on koripalloon ja kuntoiluun hullaantunut mies, joka puhuu täydellistä arabiaa. Hamid olisi ensimmäinen egyptiläissyntyinen painija WWE:n historiassa.

Patrick Clark, Jr. (Washington, D.C.)

Clark on kokenut mattopainija, joka toimii paitsi kilpailijan myös valmentajan saappaissa. Mies osaa siis varmasti painia, mutta onko hänestä henkilöksi, joka kykenee varastamaan televisioyleisön sydämen?

Sara Lee (Hope, Michigan)

Vahva ja vakuuttava Sara Lee osaa nostaa rautaa ja heiluttaa kirvestä. Ultraäänihoitajaksi opiskeleva Lee sanoo fanittavansa erityisesti Bellan siskoksia. Ettei vaan kyseessä olisi pahemman luokan stalkkeri, joka on ihastunut metsuriseksuaali Daniel Bryaniin ja yrittää nyt päästä Danielin ja Brien väliin kirveineen kaikkineen…

Tanner Saraceno (Boiling Sprins, Etelä-Karolina)

Metsuriseksuaaleista puheen ollen, myös vapaaottelija Saracenolla on Bryanin tavoin pitkät hiukset – ja parta. Ruoanlaittoa harrastava Saraceno trimmaa työkseen puita, mutta kehässä hän rakastaa kaikkea muuta kuin rauhaa.

Zamariah ”ZZ” Loupe (Bayou Bluff, Louisiana)

Loupe, kilpailun nuorin kokelas, on vasta 18-vuotias miehenalku, joka tykkää painia alligaattoreiden kanssa. Kyllä, alligaattoreiden. Poika tykkää myös jenkkifutiksesta, jota hän pelaa yliopistotasolla. Vaan kestääkö nuoren miehen pää Tough Enoughin kaltaisessa kilpailussa?

Tough Enough alkaa tiistaina 23. kesäkuuta. Ohjelma ei näy WWE Networkilla.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Arvio: Elimination Chamber 2015

Next post

Ennakko: Money in the Bank 2015

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *