EsittelytWWE

WWE Roadblock (13.3. LIVE klo 3.00)

WWE tarjoaa faneilleen harvinaista herkkua esittämällä WWE Roadblock -nimisen tapahtumansa suorana lähetyksenä WWE Networkilla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 3.00. Kyseessä on viimekesäisen Beast in the Eastin tavoin WWE Network -eksklusiivi, mutta Roadblockin ja Beast in the Eastin – tai syksyllä järjestetyn WWE Live from Madison Square Gardenin – välinen ero on se, että Roadblockia on pohjustettu ja mainostettu vahvasti myös WWE:n pääohjelmistossa eli SmackDownissa ja Raw’ssa.

Roadblockin suurin valttikortti on sen pääottelu, jossa ”The Lunatic Fringe” Dean Ambrose taistelee WWE:n mestaruudesta ”The Game” Triple H:ta vastaan. Kyseessä on vasta toinen kerta kun Triple H ottelee WWE:n mestaruudesta yksilöottelussa 2010-luvulla. Puolustaako Triple H mestaruuttaan voitokkaasti Ambrosea vastaan, vai voisiko WWE järjestää todella suuren yllätyksen WrestleManian alla?

Tapahtumassa nähdään myös kaksi muuta mestaruusottelua, kun WWE:n joukkuemestari The New Day kohtaa The League of Nationsin jäsenet Sheamuksen ja King Barrettin. WWE:n joukkuemestaruuden lisäksi tapahtumassa otellaan NXT:n joukkuemestaruudesta, kun mestari The Revival (Dash ja Dawson) saa vastaansa Enzo Amoren ja Colin Cassadyn. Näiden otteluiden lisäksi WWE on ilmoittanut tapahtumaan ”The Beast Incarnate” Brock Lesnarin ja ”The New Face of Fear” Bray Wyattin välisen koitoksen. Luvassa on muitakin matseja, sillä lähetys kestää kokonaisuudessaan kolme tuntia, mutta WWE ei ole ilmoittanut niitä vielä – eikä välttämättä ilmoita ollenkaan.

Kyseessä on oiva mahdollisuus katsella WWE:tä suorana, sillä show järjestetään lauantain ja sunnuntain eikä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä niin kuin tavallisesti. Tunnelma areenalla lienee katossa, koska tapahtuma pidetään Torontossa, jossa yleisö on useimmiten varsin äänekäs.

Huom! Uudet tilaajat voivat nyt kokeilla WWE Networkia ilmaiseksi kuukauden ajan. Kokeilujakso sisältää Roadblockin lisäksi kaikki WrestleMania-viikonlopun ohjelmat, kuten NXT TakeOver: Dallasin ja tämän vuoden Hall of Fame -tilaisuuden – sekä tietysti WrestleManian.

 

WWE Roadblockin kortti:

– Triple H (c) vs. Dean Ambrose (WWE World Heavyweight Championship)

– Brock Lesnar vs. Bray Wyatt

– The New Day (c) vs. King Barrett & Sheamus (WWE Tag Team Championship)

– The Revival (c) vs. Enzo Amore & Colin Cassady (NXT Tag Team Championship)

 


Mikä: WWE Roadblock (Toronto, Ontario, Kanada)

Milloin: 13.3. klo 3.00–6.00

Miksi: Triple H ottelee WWE:n mestaruudesta yksilöottelussa vasta toista kertaa 2010-luvulla.

 

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Japanilainen legenda Hayabusa on kuollut

Next post

King Kong Karhula: "Tavoitteeni on WWE"

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *