WWE Network

Viisi pointtia: WWE Extreme Rules 2017

Päivämäärä: 4.6.2017

Sijainti: Baltimore, Maryland (Royal Farms Arena)

Yleisömäärä: 11 769

Katso tapahtuma WWE Networkissa!


1. Samoa Joen voitto nosti ihoni kananlihalle

En todellakaan olisi uskonut, että olisin voinut innostua nykyhetken WWE-ottelun tuloksesta näin paljon, mutta niin siinä vaan kävi. Ihoni nousi kananlihalle, ja jopa tuuletin hieman. Samoa Joen tähänastinen WWE-ura on ollut hivenen tylsä, mutta mikäli miehen annetaan irtautua kahleistaan Brock Lesnaria vastaan, luvassa on hitonmoinen ottelu WWE Universal -mestaruudesta. Joe onkin kaikin puolin mainio välivastustaja Lesnarille, joka tulee toivottavasti kohtaamaan Braun Strowmanin SummerSlamissa.

2. WWE:n häkkiottelut ovat aikansa eläneitä

Pitkäaikaisena painifanina tietää lajityypin kliseet paremmin kuin hyvin, ja se häiritsee eritoten häkkiotteluissa. Niinpä tämäkin Hardyn veljesten ottelu Cesaroa ja Sheamusta vastaan tuntui varsin puuduttavalta tapaukselta, vaikka yleisö lopulta syttyikin liekkeihin Jeffin tekemän Whisper in the Windin myötä. Tyypillinen ja ennalta arvattava tyyli alkaa kuitenkin tympiä pahemman kerran, ja on sääli, ettei WWE muuta sitä millään lailla.

3. Freud olisi pitänyt kendokeppiä symbolina siittimelle

Ja jos tämä Bayleyn ja Alexan kuvio olisi WWE:n sijasta jossakin Netflixin teinidraamassa, se tulisi esiin ihan eksplisiittisesti. Alexa on kuin se ilkeä cheerleader, joka makaa koulun suosituimman urheilijan kanssa, kun taas Bayley on viaton neitsyt. Siellä se oli rivien välissä esillä promovideon dialogissakin, kun Alexa sanoi: ”Bayley’s not capable of being extreme.” Enkä tiedä, johtuiko se näistä ”Freudin” teorioista vai mistä, mutta minä nautin tästä ottelusta erittäin paljon. Jälleen kerran timanttinen osoitus siitä, mitä voi saada mielenkiintoisella tarinankerronnalla aikaan. Ei tarvita voltteja tai verta, vaan hahmo, joka on niin hyväsydäminen, ettei tahdo satuttaa ilkeintäkään nilkkiä.

4. Onko Miz todellakin otellut 92 PPV-ottelua?

Ei, en kyseenalaista Michael Colen sanoja, vaan vain mietin, miten nopeasti aika on kulkenut. Siitä ei ole ihan hirveän pitkä aika, kun Miz vielä heilui SmackDownin katsomossa ohjelman juontajana. Nyt hänellä on takanaan lähes sata PPV-ottelua. Miz on toisin sanoen ihan aito WWE-veteraani, ja se kyllä näkyy hänen otteluissaan: Miz osaa nimittäin käsitellä yleisöä erittäin hyvin.

5. Great Balls of Fire -tapahtuman mainos oli uskomaton

Tässä oli yksi koko tapahtuman kohokohdista. 50-luvun yhdysvaltalaiskulttuurin ystävänä nautin Great Balls of Firen mainoksesta ehkä jopa liiankin paljon. Häkellyin itse asiassa niin, etten enää muista, mitä kaikkea mainoksen aikana ruudulla vilahti, mutta mieleeni tallentui ainakin ”Samoa Joe’s diner”. Voin vain rukoilla, että Joen samoalaisravintola nähtäisiin ihan Raw’nkin puolella.


Tapahtuman arvosana: 4/10

 

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

RAW keräsi vuoden alhaisimmat katsojaluvut – historian toisiksi huonoin lukema

Next post

Läpimurtajat 2017

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *