RaatiWWE

Mikä on kaikkien aikojen paras WrestleMania-ottelu? Osallistu äänestykseen!

Smarkside-raati on uusi juttusarja, jossa Smarksiden lukijat äänestävät painimaailman parhaimmistoja, kuten parhaita yksittäisiä painijoita, parhaita joukkueita, parhaita juonikuvioita ja parhaita tapahtumia. Äänestys on kaikille avoin. 


WWE:n suurin tapahtuma, WrestleMania, lähestyy taas, joten mikä olisikaan parempi tapa virittäytyä WrestleMania-tunnelmaan kuin muistella vanhoja?

Haluamme selvittää tänä vuonna, mikä on Smarksiden lukijoiden mielestä kaikkien aikojen paras WrestleMania-ottelu. Päätimme siksi järjestää äänestyksen, joka on kaikille avoin. Äänestysaika alkaa saman tien ja päättyy helmikuun 28. päivä.

Äänestys toteutetaan niin, että jokainen äänestäjä nimeää kolme WrestleMania-ottelua, joista paras saa kolme pistettä, toiseksi paras kaksi pistettä ja kolmanneksi paras pisteen. Se ottelu, jolla on äänestysajan umpeuduttua kaikista eniten pisteitä, julistetaan kaikkien aikojen parhaimmaksi WrestleMania-otteluksi Smarkside-raadin mukaan.

Sen lisäksi, että julkaisemme äänestyksen tulokset, kirjoitamme kymmenestä parhaasta ottelusta lyhyen esittelyartikkelin ja julkaisemme kymmenen parasta ottelua yksi kerrallaan niin, että ensin julkaistaan kymmeneksi paras ottelu ja lopuksi kaikista paras ottelu.

Äänestä ja vaikuta!


Pääset lomakkeeseen myös tästä, jos se ei näy alla.

Smarkside

Smarkside

Eläköön showpaini!

Previous post

Podcast: Ludvig-palkinnot 2017

Next post

#MaanantainMatsi - Trevor Lee vs Chip Day (2017)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *