#perjantainpromoJuttusarjat

#PerjantainPromo – Kaikki suuret joukkueet palaavat joskus yhteen (2014)

#PerjantainPromo on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee jonkin kiinnostavan promon tai anglen YouTubesta.


Showpainin historia tuntee monia suuria joukkueita. Rock & Roll Express, Legion of Doom, Holy Demon Army, The Colony, Speed Muscle ja monet muut ovat uurtaneet nimensä aikakirjoihin omina aikakausinaan ja omissa maailman kolkissaan. Rybaxel ei ole yksi näistä joukkueista.

 

Ryback ja Curtis Axel löysivät toisensa Paul Heymanin palveluksien kautta vuonna 2013. Piakkoin Heyman jätti kaksi keskikortin limboon juuttunutta toopea taakseen ja alkoi keskittymään Brock Lesnarin takinliepeissä roikkumiseen. Curtis Axelin uuden tulemisen momemtum hiipui pakkasen puolelle hävittyään Intercontinental-mestaruuden ja Rybackin urahuippu oli murjottu isolla mestaruustappiolla, heel-käännöksellä ja John Cenalle häviämisellä pysyvähköön syöksylaskuun. Näissä merkeissä kaksikko seikkaili keskikortin joukkueena, haastaen jopa muutamaan otteeseen joukkuemestaruuksista, seuraavaan kesään, kunnes Ryback loukkaantui.

 

Muutamaa kuukautta Ryback palasi selittämättömästi hyvänä tyyppinä ja alkoi puhua harrastuksistaan kirjallisuuden parissa. Joukkue Axelin kanssa unohdettiin täysin, kuten valtaosa irtonaisista juonilangoista WWE:ssä. Kuitenkin Superstars-ohjelmaan oli haudattu kaksikon viimeinen yhteinen promo. Koskettavassa hetkessä kaverukset muistelevat vanhoja hyviä aikoja omaten keskinäistä kemiaa, jota vain kahdella hyvällä ystävyksellä voi olla. Aihe kääntyy kuitenkin vakavaksi, kun kaksikko päättää lopettaa joukkueena toimimisen sulassa sovussa ilman dramaattista taistelua. Aivan lopuksi Ryback kuitenkin vannoo, että Rybaxel, kuten kaikki suuret joukkueet, palaavat vielä yhteen. Pyyhin kyyneleitä silmistäni yhden aikakautemme unohdettavimpien joukkueiden yhteisen matkan päätyttyä.

 

Rybaxelin paluu yhteen näyttää kirjoitushetkellä epätodennäköiseltä. Kuten myös se, että kukaan WWE:n kirjoitustiimissä muistaa tätä koskettavaa hetkeä. Ryback nimittäin hyökkäsi myös kaverinsa kimppuun säälimättä ja ilman mitään syytä murjoessaan Social Outcasts -joukkiota vuonna 2016.


Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja, jonka elämässä showpaini on roikkunut mukana sitkeän torakan lailla yli vuosikymmenen ajan. Toimii vakioäänenä Smarksiden ääniaalloilla ja onnistuu unohtamaan velvoitteensa kirjoitetun sisällön tuottajana. Kaikin puolin stereotyyppinen paininörtti, jonka naama kelpaa vain ja ainoastaan radioon.

Previous post

Tiedote: Smarkside järjestää kaikille avoimen kesämiitin Hietaniemen uimarannalla

Next post

Goldberg tekee SmackDown-debyyttinsä ensi viikolla – ottelee The Undertakeria vastaan Saudi-Arabiassa

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *