SLAM Wrestling FinlandSuomipainiUutiset

SLAM Wrestling Finland järjestää ison tapahtuman toukokuussa – Helsinkiin saapuu muun muassa MVP

SLAM Wrestling Finland järjestää Slamageddon-nimisen tapahtuman Apollo Live Clubissa Helsingissä launtaina 16. toukokuuta 2020.

Kyseessä on kolmas julkinen tapahtuma, jonka SLAM Wrestling Finland järjestää Suomessa. Lopuista tapahtumista yksi on ollut yksityistilaisuus ja toinen järjestetty Virossa.

Slamageddonissa nähdään SLAM Wrestling Finlandin Facebook-sivun mukaan ainakin MVP, Shanna, Tiny Iron, KUMA, Heidi Katrina, Kenzo Richards, Lexa Valo ja StarBuck. Lisäksi tapahtuman julisteessa ovat myös ”Häijy” Heimo Ukonselkä ja Blake Steamer.

Kaikkiaan painijoita on 12 eri maasta.

Tapahtumassa nähdään seitsemän ottelua, joista ainakin yksi on mestaruusottelu, kun Euroopan-mestari Richards puolustaa titteliään. Luvassa on yksilöotteluita, joukkueotteluita ja kolminotteluita.

Tapahtuman suurin tähti on MVP, 46, joka esiintyi tammikuussa WWE:n Royal Rumble -ottelussa ja Monday Night Raw’ssa. MVP on voittanut WWE:ssä United States -mestaruuden ja joukkuemestaruuden. Lisäksi MVP on voittanut IWGP Intercontinental -mestaruuden New Japan Pro-Wrestlingissä.

Toinen merkittävä nimi on Shanna, joka ottelee tällä hetkellä All Elite Wrestlingissä. AEW on maailman toiseksi suurin promootio heti WWE:n jälkeen.

SLAM Wrestling Finland järjesti viime vuonna kaksi isoa tapahtumaa Suomessa. Ensin nähtiin Mega Launch, joka järjestettiin The Circus -yökerhossa Helsingissä maaliskuussa. Jälkimmäinen oli Wrestle Aid, joka järjestettiin Raumalla kesäkuussa.

Slamageddon Helsingin Apollo Live Clubissa lauantaina 16. toukokuuta 2020 kello 19. Ovet aukeavat tuntia aiemmin. K18. Liput (39 €) tilattavissa täältä.


Lue lisää: ”Tämä on rohkein realistinen pelinavaus, joka Suomessa on tämän lajin tiimoilta tehty”, sanoo Michael Majalahti – Smarkside selvitti, miten SLAM! Wrestling Finland toimii ja mikä on sen tämänhetkinen lasikatto


 

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Jälkipyykkinaru #81: FCF Wrestling Show Live! (1.2.2020)

Next post

Viisi pointtia: FCF Wrestling Show Live! (1.2.2020)

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *