EnnakotWWE

Ennakko: Payback 2016

Lähetys: 2.5. (klo 2.00–6.00 Suomen aikaa)

Sijainti: Rosemont, Illinois (Allstate Arena)

Teemakappale: Andy Black – ”We Don’t Have To Dance”

Katso tapahtuma WWE Networkissa!

WrestleMania 32 on historian kirjoissa, ja matka kohti ensi vuoden kohokohtaa alkaa taas. Tänä vuonna tilanne on tosin hieman erilainen kuin männävuosina, sillä näemme WrestleManian jälkeen Extreme Rules -tapahtuman sijasta Paybackin. (Extreme Rules järjestetään 22. toukokuuta eli samoihin aikoihin kuin Payback vuosina 2014 ja 2015 – tapahtumat vaihtoivat paikkoja.) Payback ei kuitenkaan nimestään (kosto) huolimatta sisällä kuin yhden WrestleMania-revanssin, vaan tapahtuma on tuoreita matseja täynnä. Erityisen freesinä voi pitää illan pääottelua, jossa uunituore WWE-mestari Roman Reigns puolustaa mestaruuttaan AJ Stylesia vastaan.

Tapahtuma järjestetään Rosemontin kaupungissa Illinois’n osavaltiossa. Rosemont sijaitsee noin 23 kilometrin päässä Chicagosta, joten areena täyttynee valveutuneista chicagolaisfaneista. Se tietänee sitä, että yleisö tulee olemaan kuuma läpi illan.

Kickoff-lähetys
WWE United States Championship

Kalisto (c) vs. Ryback

Se illan ainut WrestleMania-revanssi, jota äsken sivusin, on tämä Kaliston ja Rybackin välinen taisto United States -mestaruudesta. Kalisto – joka voitti mestaruuden Alberto Del Riolta Royal Rumblessa – onnistui kuin ihmeen kaupalla nappaamaan Rybackista voiton WrestleManiassa, mutta nyt ”The Big Guy” aikoo korjata tuon Dallasissa sattuneen vääryyden. Sitä vääryyttä Ryback ei kuitenkaan kykene edes omine hartiavoimineen korjaamaan, että miehen kohtalona on jälleen kerran otella varsinaista show’ta edeltävässä Kickoff-lähetyksessä.

Veikkaus: On vaikea kuvitella, että Ryback häviäisi Kalistolle uudestaan. Niinpä uskon, että Ryback tekee nyt sen, missä hän WrestleManiassa epäonnistui. Kalisto sen sijaan palannee takaisin joukkuekuvioihin Sin Caran kanssa. Toisaalta Kaliston voitto on siinä mielessä mahdollinen, että hän tuntuu uppoavan yleisöön hyvin. Esimerkiksi WrestleManian Axxess-tapahtumassa oli lukuisia lapsia Kalisto-maski kasvoillaan. Uskon siitä huolimatta, että tämän ottelun tarkoituksena on elvyttää Rybackin hahmoa – ja saada yleisö varpailleen.

Toivomus: Kinkkinen kysymys, koska tavallaan kyllä toivoisin Rybackin voittoa, sillä ”The Big Guy” on parhaimmillaan oikein viihdyttävä painija – ja United States -mestarina mies saisi todennäköisesti enemmän ruutuaikaa kuin nyt. Toisaalta taas tahtoisin pitää Kaliston ennemmin yksilö- kuin joukkuepainijana, sillä The Lucha Dragonsin tulevaisuus ei näytä tällä hetkellä järin ruusuiselta; joukkuedivisioona on täynnä tulikuumia joukkueita, jotka vievät heiltä valokeilan (Enzo ja Cass, Anderson ja Gallows, The New Day ym.). Lihavoin silti Rybackin, sillä koen, että uuden mestarin kruunaaminen olisi hyvä alku tälle tapahtumalle.

Mitä kannattaa odottaa: Saattoi johtua siitä, että näin kyseisen ottelun lihassa ja veressä, mutta minä nautin todella paljon Kaliston ja Rybackin WrestleMania-matsista. Odotan siis tästäkin mukavan pirteätä ja vauhdikasta vääntöä, jossa Kalisto saa Rybackin näyttämään hyvältä – ja toisinpäin. Myös yleisön olettaisi käyvän kuumana, sillä nälkäiset chicagolaiset ottanevat lähetyksen ensimmäisestä ottelusta kaiken irti. Kannattaa siis odottaa positiivista yllätystä, josta saattaa jopa kuoriutua illan ”sleeper match”.

Singles Match

Baron Corbin vs. Dolph Ziggler

WrestleManian jälkeen käy usein niin, että Raw’n – ja koko WWE:n – maisema muuttuu nopeasti. Se johtuu siitä, että WrestleManian jälkeen koittaa uuden alku. Tänä vuonna se uusi alku ruumiillistui usean eri NXT-painijan Raw-debyytissä. Eräs niistä NXT-painijoista oli Baron Corbin, joka ajautui heti ensimmäisenä iltanaan tukkanuottasille Dolph Zigglerin kera. Mitään erityistä syytä tähän vihanpitoon ei ole, mutta se on toisaalta vain toissijaista. Pääasia on se, että Baron Corbin janoaa verta.

Veikkaus: Tuntuisi vain ja ainoastaan epäloogiselta, että Corbin häviäisi ensimmäisen ison ottelunsa. Toisaalta tasan yhtä epäloogiselta tuntui se, että AJ Styles häviäisi Chris Jericholle WrestleManiassa. Kaikki on siis mahdollista 70-vuotiaan Vincent Kennedy McMahonin WWE:ssä, mutta uskallan silti luottaa järjen ääneen ja lihavoida tässä Baron Corbinin nimen. Kannattaa kuitenkin veikkauslomaketta täyttäessään huomioida, ettei se voitto tule välttämättä selätyksellä. Yksi mahdollisuus on myös se, että Corbin napsahtaa kesken ottelun ja häviää matsin diskauksella.

Toivomus: Moni solvaa usein esimerkiksi Sheamuksen hahmoa siitä, kuinka kulahtanut ja tylsä se on. Itse kuitenkin pidän kaikista kulahtaneimpana ja tylsimpänä WWE-hahmona Dolph Ziggleriä, joka on ollut – viime kesän katastrofaalisen mahtavaa Rusev-feudia lukuun ottamatta – jo vaikka kuinka kauan todella väsynyt näky. Toivon siksi sitä, että Corbin tuhoaa Dolphin tarinan mukaan niin rankasti, että tämä joutuu jäämään hetkeksi sivuun televisiosta. Se tekisi hyvää sekä Corbinille että Zigglerille: Corbin näyttäisi sadistiselta hirviöltä, ja Ziggler kukaties muuttuisi taukonsa aikana taas hieman kiinnostavammaksi painijaksi.

Mitä kannattaa odottaa: Sisäinen realistini sanoo, että luvassa on noin kymmenminuuttinen matsi, joka alkaa ja loppuu sykähdyttävästi mutta joka on muutoin puuduttavan tylsää katseltavaa. Sisäinen utopistini puolestaan uskoo parempaan skenaarioon, jossa raivotautinen Corbin tuhoaa Zigglerin parissa minuutissa – ja End of Days paukkuu kehässä ja sen ulkopuolella. Kannattanee kuitenkin kuunnella pikemmin realistiani, sillä se on se todennäköisempi vaihtoehto. Jännitystä tähän tosin luo sentään se, onko Chicagon yleisö Corbinin vaiko Zigglerin puolella – ja saako kulahtanut Dolph buuauksia uutta NXT-staraa vastaan.

#1 Contenders’ Match

The Vaudevillains vs. Enzo Amore & Colin Cassady

The Vaudevillains (eli Aiden English ja Simon Gotch) sekä Enzo Amore ja ”Big Cass” Colin Cassady edustavat Baron Corbinin tavoin NXT:stä nousseita painijoita, jotka suorastaan tulvivat televisioon WrestleManian jälkeisessä Raw’ssa – ja se kyseinen tulva vaahtoaa edelleen. NXT-joukkueet nimittäin nousivat kertaheitolla WWE:n joukkuedivisioonan huipulle Booty-O’sin ”sponsoroimassa” turnauksessa, jonka voittaja tulee ansaitsemaan joukkuemestaruusottelun Kofi Kingstonin, Big E:n ja Xavier Woodsin muodostamaa The New Daytä vastaan. Tilanne on toisin sanoen äärimmäisen freesi.

Veikkaus: Arvelin kyllä, että Enzo ja Cass iskisivät suureen yleisöön helposti, mutten silti uskaltanut uskoa, että he olisivat näin suosittuja jo muutaman Raw’n jälkeen. Enzon ja Cassin voitto voisi siksi olla looginen valinta. Intuitioni lihavoi kuitenkin Vaudevillainsin, sillä olettamukseni on, että WWE säästää Enzon ja Cassin ensimmäistä New Day -ottelua vielä ainakin muutaman kuukauden verran – kenties aina SummerSlamiin saakka. Vaudevillainsin voitto olisi myös siinä mielessä looginen, että he tarvitsisivat sitä enemmän kuin Enzo ja Cass, jotka ovat jo nyt kuumia nimiä. Toisaalta tappio Vaudevillainsille saattaisi tehdä hallaa Enzon ja Cassin tuliselle suosiolle, joten Vaudevillainsin voitto voisi olla myös riskipeliä. Luulen silti, että ottelu päättyy Gotchin ja Englishin voittoon kepulikonsteja käyttäen.

Toivomus: Ehdoton toivomukseni on Enzon ja Cassin voitto. Ei siksi, että pitäisin heistä enemmän kuin Vaudevillainsista (pidän molemmista tasapuolisesti), vaan siksi, että toisinaan kannattaa takoa juuri silloin, kun rauta on kuumaa – ja tämä on malliesimerkki sellaisesta tapauksesta. Enzon ja Cassin salamannopea nousu joukkuedivisioonan huipulle ja nimenomaan New Dayn vastustajaksi olisi todella raikasta ja sähköistä buukkausta ja juuri jotain sellaista, jota WrestleManian jälkeen niin helposti syvään suvantovaiheeseen vajoava WWE kipeästi kaipaa. Vaudevillainsin voitto olisi kuin askel eteen ja kaksi taakse – ei hyvä. Pelkään silti, että WWE luottaa logiikkaansa antamalla Vaudevillainsille voiton.

Mitä kannattaa odottaa: Ottelu on kuuma, sen voin taata. Vaikkei Vaudevillains ole vielä päässyt porautumaan valtavirtaan ihan niin hyvin kuin joku olisi ehkä uskaltanut toivoa, Enzo ja Cass sytyttävät Allstate Arenan liekkeihin takuuvarmasti. Vielä tulisempiin liekkeihin se areena syttyy silloin, jos Enzo ja Cass onnistuvat poistumaan paikalta voittajina. Pitää siis toivoa, että WWE tekee tässä sen ainoan oikean ratkaisun.

WWE Intercontinental Championship

The Miz (c) vs. Cesaro

WrestleManiassa nähtiin melkoinen pommi, kun totaaliseksi altavastaajaksi leimattu Zack Ryder kykeni nousemaan Intercontinental-mestariksi voittamalla tikapuuottelun, jossa painivat myös Kevin Owens, Sami Zayn, Dolph Ziggler, Stardust, Sin Cara ja The Miz. Ryderin onni ei kuitenkaan kestänyt kuin yhden vuorokauden: mies hävisi mestaruutensa heti WrestleManian jälkeisessä Raw’ssa Mizille, joka sai yllättävää apua tosielämän vaimoltaan Maryselta. Miz ja Maryse ovat siitä lähtien heiluneet onnensa kukkuloilla, mutta nyt pariskunta ajautuu pahaan haasteeseen, kun määrätietoinen Cesaro aikoo nousta Intercontinental-mestariksi Paybackissa.

Veikkaus: Uumoilen, että Miz säilyttää jollakin konstilla. Todennäköisin skenaario lienee se, että Maryse nousee kehään kriittisellä hetkellä, jolloin Cesaron keskittyminen herpaantuu ja Miz nappaa hänestä pikaisen selätyksen. Myös diskaus- tai uloslaskuratkaisu on todennäköinen.

Toivomus: En ole Cesaron suurin fani, mutta toivoisin silti, että mies nappaisi nyt voiton ja nousisi uudeksi Intercontinental-mestariksi. Hän yksinkertaisesti tarvitsee sitä enemmän kuin Miz ja Maryse, jotka ovat kiinnostavia myös ilman mestaruutta. Cesaro olisi taitavana painijana mukava aikamatka vanhojen Intercontinental-mestarien (Ricky Steamboat, Mr. Perfect, Bret Hart) maailmaan ja pääsisi ottelemaan laadukkaita matseja viikosta toiseen.

Mitä kannattaa odottaa: Ei ole mikään salaisuus, ettei The Miz ole maailman taitavin atleetti. Esiintyjänä hän on kuitenkin WWE:n eliittiä, ja Cesaro saa kenet tahansa näyttämään mahtavalta. Rohkenen siis odottaa oikein positiivista ottelua, joka pitää otteessaan alusta loppuun saakka. Toivottavasti matsissa nähdään myös ripaus komediaa.

Singles Match

Kevin Owens vs. Sami Zayn

Kukapa olisi uskonut, että El Genericon ja Kevin Steenin ikimuistoinen feudi jatkuisi vielä jonain päivänä WWE:n puolella? Nykypäivän painimaailmassa tällaisia skenaarioita voi kieltämättä ottaa jo vakavasti, mutta vielä vaikkapa viisi vuotta sitten tällaisesta ottelusta aivan tosissaan unelmoinut fani olisi leimattu lapsenomaiseksi haaveilijaksi. Triple H, NXT ja WWE Network ovat kuitenkin muuttaneet asioita niin, että melkeinpä mikä tahansa voi toteutua – siitä äärimmäisenä esimerkkinä Shinsuke Nakamuran NXT-debyytti tulikuuman dallasilaisyleisön edessä. Nyt on taas aika tehdä yhdestä uskomattomasta haaveesta totta, kun Kevin Owens ja Sami Zayn asettuvat ensi kertaa ikinä yksilöottelussa vastakkain WWE:n maksulähetyksessä.

Veikkaus: Tätä on mielestäni todella vaikea veikata, koska Owensin ja Zaynin sota tuntuu ikuiselta. Se tarkoittaa sitä, että Zayn voi ihan hyvin napata tästä voiton, jolloin feudi katkeaa hetkeksi ja syttyy  liekkeihin taas myöhemmin – ja on Owensin aika nousta voittoon. En siis usko, että kuvion on noudatettava tyypillistä kaarta, jossa sankari saa alkuun selkäänsä, kunnes nousee murheiden kautta voittoon. Owensin voitto tuntuu kaikesta huolimatta todennäköisemmältä, vaikka jo viiden minuutin kuluttua voisin helposti muuttaa mieltäni kuin Monday Night Raw’n käsikirjoitusta lukeva Vince McMahon konsanaan.

Toivomus: Mielestäni Zayn tarvitsee tästä voiton. Sami on epäonnistunut kaikissa suurissa otteluissaan viime aikoina (vs. Nakamura, vs. Jericho, WrestleMania), joten tappio Owensille voisi olla jo liian traaginen käänne. Yleisö tahtoo kannustaa Zaynia, joten mielestäni hänelle olisi syytä antaa nostetta juuri nyt. Owens ei puolestaan kärsisi tappiosta laisinkaan – hän voi päinvastoin puhjeta kukkaansa pillastuneena luuserina, joka ei kykene nielemään vastoinkäymisiään.

Mitä kannattaa odottaa: Mikäli ottelu ei lopu ennen aikojaan esimerkiksi diskaukseen tai uloslaskuun, luvassa on kaiken järjen mukaan moderni klassikko. Jos Zayn ja Owens saavat painia sydämensä kyllyydestä vaikkapa varttitunnin verran tulisen chicagolaisyleisön edessä, jokainen sekunti on silkkaa taikaa. Lisäksi ottelussa saa jännittää sitä, saako Zayn ensimmäisen ison voittonsa pitkiin aikoihin.

WWE Women’s Championship

Charlotte (c) vs. Natalya

WrestleManiassa tapahtui muutos, jota vastaan kukaan tokkopa kapinoi: WWE:n Hall of Fame -jäsen Lita ilmoitti, että – naispainijoita tietyllä tavalla halventava – WWE:n Divas-mestaruus on menneisyyttä ja että sen tilalle tulee uusi WWE:n Women’s-mestaruus. Samalla WWE:n kielipolitiikassa tapahtui muutos, jonka mukaan naispainijoita kutsutaan vastaisuudessa naisiksi eikä diivoiksi. Tämä edistys on sidoksissa siihen, kuinka naispainijoiden asema on ylipäätään viime vuosina muuttunut. Naisia ei enää kohdella vain kaunottarina, jotka eivät osaa painia miesten lailla, vaan naiset ovat painijoita siinä missä miehetkin.

Tämä Natalyan ja Charlotten välinen mestaruusottelu on osoitus modernista naispainista. Ottelu – ja mestaruus – vaikuttaa tärkeältä, ja kansa odottaa näkevänsä kissatappelun sijasta painikamppailun. Entistä arvokkaamman ottelusta tekee se, että kaikkien aikojen parhaimpina showpainijoina pidetyt Bret ”The Hitman” Hart ja ”Nature Boy” Ric Flair ovat kehän laidalla omaa vertaan kannustamassa: Flair tytärtään Charlottea ja Hart siskontytärtään Natalyaa.

Veikkaus: Oletan, että Charlotte pysyy mestarina aina SummerSlamiin saakka ja häviää silloin Sasha Banksille. Natalyan tarkoitus siis lienee jälleen kerran hävitä.

Toivomus: Kumpi tahansa kelpaa, sillä pidän molemmista ottelijoista yhtä paljon. Toisaalta Natalyan voitto voisi kuitenkin kohahduttaa sen verran, että se tekisi hyvää koko tapahtumalle – ja olisihan se hienoa näiden kaikkien vuosien jälkeen nähdä Natalyan nousevan valokeilaan, joka on naispainissa juuri nyt suurempi ja kirkkaampi kuin koskaan aikaisemmin.

Mitä kannattaa odottaa: On vaikea uskoa, että Natalya ja Charlotte ottelisivat huonon ottelun. Kannattaa siis odottaa hyvää matsia, joka loistaa paitsi painillisesti myös tunnelmaltaan – kiitos Flairin ja Hartin. Oikeastaan jos oikein hurjaksi heittäytyy, niin tästä voi mahdollisesti kuoriutua kaikkien aikojen paras naispainijoiden välinen ottelu WWE:n päärosterissa. Tätä ottelua ei siis todellakaan kannata missata tai ohittaa vain siksi, että naispainilla oli aikoinaan kyseenalainen maine. Nyt matsi lukeutuu koko kortin tähdistöön – eikä tämä kortti ole missään nimessä kehno!

Singles Match

Chris Jericho vs. Dean Ambrose

WrestleManiassa tapahtui ainakin allekirjoittaneen mielestä kaksi karvasta pettymystä: Chris Jericho voitti AJ Stylesin ja Dean Ambrose hävisi Brock Lesnarille. Nyt nämä pettymykset kietoutuvat yhteen, kun Jericho kohtaa Ambrosen. Syy lienee yksinkertaisesti se, että Jericho on seonnut.

Veikkaus: Voisi kuvitella, että olisi loogista antaa nyt voitto Ambroselle, joka sai WrestleManiassa selkäänsä. Jericho puolestaan voisi kärsiä nyt tappion, koska hän oli WrestleManiassa voitokas. Lihavoin siksi Ambrosen nimen, vaikka toisaalta takaraivossani muhii ajatus siitä, että WWE aikoo leipoa Jerichosta varteenotettavan pääottelijan. Siinä tapauksessa Jerichon voitto olisi siis se oikea ratkaisu, mutta samalla Ambrose kärsisi jo viidennen peräkkäisen takaiskunsa (Royal Rumble, Fastlane, Roadblock, WrestleMania). Uskon näin ollen Deanin voittoon.

Toivomus: Rakastan Jerichon nykyistä hahmoa, kun taas Ambrose tuntuu tällä hetkellä tylsältä. Kannustan siis Jerichoa, vaikken kyllä pahastu, vaikka voiton veisi Ambrose – ei hänessä mitään sen suurempaa vikaa ole. Raivotautinen ja keski-iän kriisistä kärsivä Jericho on yhtä kaikki kiinnostavampi painija kuin tuuliajolla ajelehtiva Ambrose, joten Y2J:n voitto maistuisi paremmalta.

Mitä kannattaa odottaa: Jericho on kivenkova veteraani, joka painii yhä edelleen hienoja matseja. Ambrose sen sijaan tarvitsee oikeanlaisen vastustajan otellakseen viihdyttävästi. On vaikea sanoa, onko Jericho sellainen sopiva vastustaja Ambroselle, mutta pahoin pelkään, ettei Y2J:n tyyli mene yksiin Ambrosen kanssa. Voin toki olla väärässä, mutta sanoisin silti, ettei tältä ottelulta kannata odottaa liikoja. Voi nimittäin olla, etteivät Jericho ja Ambrose kykene lunastamaan odotuksia.

WWE World Heavyweight Championship

Roman Reigns (c) vs. AJ Styles

Jos Sami Zaynin ja Kevin Owensin ottelu tuntuu kummalliselta, saman voi sanoa tästä erikoisesta tapauksesta. AJ Styles – TNA:sta tuttu painija, joka teki itsestään kansainvälisen supertähden New Japan Pro-Wrestlingissä – ottelee WWE World Heavyweight -mestaruudesta. Kaiken lisäksi ottelua ympäröi surrealistiselta tuntuva kuvio: Karl Andersonin ja Luke Gallowsin eli NJPW:stä tutun The Bullet Clubin läsnäolo. Eikä siinäkään vielä kaikki, sillä varjoissa vaanii entinen NXT-mestari Finn Bálor – mies, joka oli aikoinaan Bullet Clubin ensimmäinen eli alkuperäinen johtaja. Ottelu ja sen tausta ovat pikemmin painifanaatikon kuin Vincent Kennedy McMahonin käsialaa, mutta silti totisinta totta. Believe that.

Veikkaus: Järjen ääni sanoo, että voiton vie Roman Reigns. Se sama ääni sanoo, ettei AJ Styles voi voittaa maailmanmestaruutta heti ensimmäisessä mestaruusottelussaan. Toisaalta se täysin sama ääni sanoi noin kaksi vuotta sitten, että voiton vie Kazuchika Okada – ja ettei AJ Styles voi voittaa maailmanmestaruutta heti ensimmäisessä mestaruusottelussaan…

Toivomus: Skenaarioita on monia, ja valtaosa niistä vaikuttaa hedelmälliseltä. Voi olla, että Anderson ja Gallows auttavat Stylesin voittoon, mutta yhtä hyvin voi olla, että Anderson ja Gallows aiheuttavat Stylesille tappion – ja että Finn Bálor paljastuu kaksikon johtajaksi. Samaten voi olla, ettei otteluun sekaannu yhtään kukaan. Varmaa lienee vain se, että ottelun laatu tulee olemaan erinomainen – ja yleisö tulessa. Ehkä se herkullisin skenaario olisi juuri tulisen yleisön vuoksi se, että Reigns voittaisi. Voisi kuvitella, että chicagolaiset buuaisivat Reignsille kuin viimeistä päivää, ja Reigns on mielestäni parhaimmillaan nimenomaan silloin, kun hänelle buuataan – eritoten nykyään, kun hän on alkanut varovaisesti kettuilemaan vihaajilleen. Gallows ja Anderson voisivat olla tässä keskeisessä asemassa niin, että he aiheuttaisivat AJ:n tappion, mutta Bálorin debyyttiä en tahtoisi nähdä jo nyt.

Mitä kannattaa odottaa: Ottelu vaikuttaa mielestäni niin kiinnostavalta, että se saattaa nousta koko painivuoden parhaimmistoon. Kannattaa kuitenkin suhtautua otteluun realistisesti. Jos odottaa vaikkapa sitä Bálorin megalomaanista debyyttiä ja jää lopulta tyhjin käsin, mahtavakin ottelu voi tuntua pettymykseltä. Kannattaa siis asennoitua matsiin niin, että Bullet Clubin (ja Bálorin) sekaantuminen olisi erinomainen bonus – ei minkään sortin vaatimus.


Kokonaisuutena Payback 2016 vaikuttaa rautaiselta tapahtumalta, jonka jokainen ottelu voi olla (oikein suunniteltuna) upea. Oikeastaan ainut asia, joka tapahtumasta puuttuu, on hardcore-henkinen ottelu. Odotan show’ta joka tapauksessa oikein innokkaasti ja uskon, että tästä voi tulla yksi koko painivuoden parhaimmista tapahtumista.

Tapahtuman spekulointiin ja jälkipuintiin voit osallistua joko foorumillamme, Facebookissa tai Discordissa. Live-seuranta käydään Discordissa.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Shawn Michaels vs. Chris Jericho (WWE No Mercy 2008)

Next post

WWE-veikkaus 2016: Payback

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *