EsittelytUutiset

WWE rekrytoinut 10 painijaa Performance Centeriin

WWE ilmoitti tasan vuosi sitten 13.4.2015 palkanneensa 11 uutta painijaa painikouluunsa Performance Centeriin. Näistä painijoista – joista saat lisätietoa tästä artikkelistamme – neljä on noussut sittemmin parrasvaloihin WWE:n NXT:ssä (Billie Kay, Peyton Royce, Aliyah ja jo päärosteriin noussut Apollo Crews). Nyt liiga on jälleen palkannut liudan uutta verta riveihinsä, ja heistä jokainen tulee viimevuotisen ryppään tavoin aloittamaan WWE-uransa Performance Centerissä.

Tämän vuoden rekryyteistä valtaosa edustaa Yhdysvaltoja, mutta mukana on myös eurooppalaisia ja australialaisia painijoita. Sukupuolijako on tasavertainen – miehiä ja naisia on molempia viisi.

Tässä katsaus uusista tulokkaista:

Australia:

Michael Nicholls (Perth) – Michael ”Micky” Nicholls on kokenut indie-painija, joka on niittänyt mainetta mm. Pro Wrestling NOAH:ssa. Mies on paininut myös Ring of Honorissa, jossa hän voitti Rise and Prove -turnauksen joukkuekumppaninsa Shane Hasten kanssa vuonna 2012.

Shane Veryzer (Perth) – Shane Veryzer (tunnetaan myös nimellä Shane Haste) on Michael Nichollsin pitkäaikainen joukkuekumppani ja jo yli vuosikymmenen verran paininut ottelija. Veryzer on otellut Nichollsin rinnalla mm. Pro Wrestling NOAH:ssa, jossa kaksikko on voittanut GHC Tag Team -mestaruuden kahdesti.

Puola:

Babatunde Aiyegbusi (Olesnica) – Yli kaksimetrinen ja 160-kiloinen Babatunde Aiyegbusi on entinen jenkkifutari, joka on pelannut mm. Saksassa ja kotimaassaan Puolassa. Viime vuonna Aiyegbusi kuului Minnesota Vikingsin miehistöön pre-seasonin aikana.

Skotlanti:

Nicola Glencross (Glasgow) – Nicola Glencross eli Nikki Storm on kokenut ja maailmaa kiertänyt painija, joka on otellut mm. Japanese Women Pro-Wrestlingissä, Pro Wrestling Elitessä, Stardomissa, Shinessä ja ennen kaikkea Insane Championship Wrestlingissä.

Yhdysvallat:

Bianca Blair (Knoxville, Tennessee) – CrossFit-kilpailijana ja painonnostajana tunnettu Blair on ollut esillä mm. RX Magazinessa, Femme Rouge Magazinessa ja CrossFit.comissa.

Carolyn Dunning (Las Vegas, Nevada) – Yhdysvaltain ilmavoimissa kouluttautunut Dunning on tehnyt nimeä kehonrakentajana.

Daniella Kamela (Los Angeles, Kalifornia) – Daniella Kamela on entisen WWE-tähti Gangrelin ja WWE:n Hall of Fame -jäsen Rikishin kouluttama painija, joka on esiintynyt televisiossa tanssijana ja cheerleaderina.

Macey Estrella (Parris Island, Etelä-Carolina) – Estrella on Yhdysvaltain merivoimissa SWAT-ryhmässä työskennellyt nainen, joka kouluttautui American Premier Wrestlingissä painijaksi.

Nikola Bogojevic (Superior, Wisconsin) – Bogojevic on kreikkalais-roomalaisessa painissa menestynyt mies, joka on harjoitellut painimista Colorado Springsin kaupungissa sijaitsevassa Olympic Training Centerissä.

Terrance Jean-Jacques (Boston, Massachusetts) – 190-senttinen ja 120-kiloinen Jean-Jacques on yliopistopainija, joka ansaitsi voittotilaston 32–2 Iowan yliopistossa.

Performance Centerissä on uusien rekryyttien myötä 79 painijakokelasta. Tuoreimman ryhmän tunnetuimmat nimet ovat Nikki Storm sekä australialaiskaksikko Nicholls ja Veryzer.

Smarkside

Smarkside

Eläköön showpaini!

Previous post

WWE alkanut lisätä tuoreimpia jaksojaan YouTubeen

Next post

Keitä vastaan Shinsuke Nakamuran on oteltava WWE:ssä

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *