Listat

Keitä vastaan Shinsuke Nakamuran on oteltava WWE:ssä

Painimaailma pysähtyi seuraamaan taianomaista ottelua huhtikuun ensimmäisenä päivänä, kun japanilainen supertähti Shinsuke Nakamura astui WWE:n NXT:n kehään TakeOver: Dallas -tapahtumassa. Vastaansa WWE-debyyttinsä tehnyt Nakamura sai suositun Sami Zaynin, jonka kanssa ”King of Strong Style” räjäytti pankin totaalisesti. Dallasin yleisö otti Shinsuken avosylin vastaan ja teki selväksi, että tätä henkilöä on syytä pitää silmällä, vaikka tokihan Nakamura olisi muutenkin jättänyt itsestään moisen vaikutuksen – niin hienosti hän debyytissään esiintyi.

Nakamura on entisenä IWGP Heavyweight -mestarina ja jo 36-vuotiaana konkarina niin kokenut kettu, ettei hän tule todennäköisesti pysymään NXT:ssä pitkään. Luvassa on siis nousu Raw’n ja SmackDownin kautta WWE:n parrasvaloihin, joissa miestä odottavat monet mielenkiintoiset matsit ja vastustajat. Nimeän tässä listauksessani viisi painijaa, joita vastaan Nakamuran on ehdottomasti päästävä ottelemaan WWE:n päärosterissa.


5. Dean Ambrose

Avainsana Nakamuran mahtavuuteen on karisma. Sama pätee myös Dean Ambroseen. Nakamuran ja Ambrosen matsi olisi siitä syystä kiinnostava tapaus, sillä kaksikko saisi takuuvarmasti luotua hauskoja hetkiä ja mieleenpainuvia tilanteita jo silkalla kehonkielellään. Nakamura ja Ambrose toimisivat varmasti myös kehässä keskenään: ”Lunatic Fringe” voisi vetää samantyyppistä roolia kuin taisteluissaan Brock Lesnaria vastaan – pyytää aina vaan lisää potkuja ja iskuja vastaan Shinsukelta. Näen jo nyt sieluni silmin, kuinka Nakamura katselee sitkeää Ambrosea hölmistyneenä, kohauttaa olkapäitään ja potkaisee häntä suoraan kasvoihin. Eikä Dean antaisi periksi, vaan hän vastaisi samalla mitalla takaisin. Äksöni äityisi oikein kivuliaaksi ja tuliseksi ja nousisi uusiin sfääreihin Nakamuran ja Ambrosen ilmeiden ja eleiden myötä.

4. Roman Reigns

Usein sanotaan, että Roman Reigns toimii parhaiten tunteettomana soturina, joka jyrää kaiken tieltään eikä tunne armoa. Olen siitä samaa mieltä, ja ehkäpä kaikista parhaiten tämä tunteeton ja ylivoimainen Reigns toimisi Nakamuraa vastaan. Voitteko kuvitella niitä hetkiä, kun Shinsuke ja Reigns hakkaisivat toisiaan sitkeästi turpaan yleisön mennessä pähkinöiksi? Kumpikaan ei luovuttaisi tai väsyisi, vaan päinvastoin taistelu muuttuisi alinomaa väkivaltaisemmaksi ja jännittävämmäksi. Erityisen herkullinen tämä asetelma olisi äänekkään yleisön edessä. Parivaljakko toimisi myös esteettisesti keskenään – kaksikon vastakkainasettelusta saisi luotua hienoja mainoksia, kuten videoita ja julisteita.

3. Brock Lesnar

Tämä ottelu nähtiin jo kymmenen vuotta sitten, mutta tuolloin paikkana oli Japani ja kehässä ihan erilainen Nakamura. Revanssi olisi siis ehdottomasti paikallaan – sähköinen ja karismaattinen Nakamura olisi täydellinen vastakohta kylmäveriselle Lesnarille. Täydellisintä tässä olisi kuitenkin se puhdas kehätoiminta, sillä ottelusta tulisi takuuvarmasti uskomaton näytös, jossa vaihdettaisiin rankkoja iskuja ja nähtäisiin jännittävää tarinankerrontaa. Lesnarin aseena olisi raaka voima, Nakamuran aseina perkeleelliset potkut ja lyönnit. Kaiken kruunaisi se, kuinka hauskasti Shinsuke ja Paul Heyman voisivat kommunikoida keskenään matsin aikana.

2. The Undertaker

Jos ajattelee asiaa vain kehätaitojen kannalta, Nakamuran vastustajiksi voisi nimetä vaikkapa AJ Stylesin, Nevillen, Rusevin tai Kevin Owensin. Hahmojen kannalta kärkikastiin nousee kuitenkin vanha kunnon The Undertaker, jota monet pitävät kaikkien aikojen parhaimpana hahmona ja esiintyjänä. Kuvitella sitä näkyä, kun kehässä seisova Shinsuke katselisi sisääntulorampilla laahustavaa Undertakeria silmiin – ja potkaisisi tätä pian päähän. Nakamura jos joku osaisi reagoida Undertakerin uhkaaviin ilmeisiin ja eleisiin mieleenpainuvasti, ja matsin tarinasta tulisi siten taianomainen. Mikäli ottelu kaiken lisäksi pohjautuisi hyvään juonikuvioon, matsista voisi muodostua unohtumaton.

1. The Rock

Se kaikista kutkuttavin matsi olisi yhtä kaikki tämä. Nykypäivän karismaattisin mies vastaan WWE:n historian sähköisin supertähti. Kaikki ne ilmeet, eleet, lauseet ja viestit, joita ottelussa nähtäisiin, loisivat tunnelmasta yksinkertaisesti eeppisen. Ottelu toki vaatisi onnistuakseen sen, että Nakamura olisi äärimmäisen suosittu ja suuri tähti, mutta uskon, että juuri sellainen Shinsukesta on kyllä tulossa. Ei välttämättä se paras matsi painillisesti, mutta tunnelma tässä olisi parhaimmassa tapauksessa kuin toiselta planeetalta.

Lue myös: Keitä ovat WWE:hen saapuvat Styles, Nakamura, Anderson ja Gallows?

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

WWE rekrytoinut 10 painijaa Performance Centeriin

Next post

Arvio: Invasion Attack 2016

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *