FCF WrestlingSuomipainiUutiset

Karhula voitti The Beastin – kohtaa StarBuckin Talvisota XII:ssa

Helsingin Yrjönkadulla paukkuu 2. joulukuuta 2017, kun FCF Wrestling tuo Talvisota XII -tapahtuman Teatteri Forumiin.

Tapahtuman ottelukorttiin oli jo aikaisemmin vahvistettu kaikkien aikojen ensimmäisen Sisu 8 -turnauksen loppuottelu, jossa Mikko Maestro kohtaa Vili Raadon. Eilisessä Wrestling Show Live -tapahtumassa korttiin ilmoitettiin myös Reginan ja Jessica Loven ennennäkemätön ottelu.

Lisäksi Wrestling Show Livessä varmistui, että Talvisodan pääottelu on FCF-mestari Juhana ”King Kong” Karhulan ja Valhalla Nordic Wrestling -mestari ”The Rebel” StarBuckin välinen taistelu. Ottelussa on kaikki pelissä, koska häviäjä joutuu luopumaan mestaruudestaan. Voittajasta kruunataan siis kaikkien aikojen ensimmäinen painija, joka kantaa FCF:n ja Pohjoismaiden mestaruutta samaan aikaan.

Ottelu varmistui, kun FCF-mestari Karhula kykeni päihittämään ruotsalaishaastaja The Beastin eilisessä Wrestling Show Livessä. Jos Beast olisi voittanut kyseisen ottelun, hän olisi astellut FCF:n mestarina Talvisotaan StarBuckia vastaan.

Beast, joka selätti Karhulan kahdesti syyskuun Wrestling Show Live: Alkuräjähdyksessä, kykeni keihästämään mestarin jopa kaksi kertaa mestaruusottelun aikana, mutta lopulta taistelu päättyi Karhulan tehokkaaseen lopetusliikkeeseen, Karhunkaatajaan.

Karhulan tuleva vastustaja, StarBuck, ei ollut paikalla todistamassa Karhulan ja Beastin taistelua, vaan hän oli Saksan Hannoverissa kamppailemassa Power of Wrestling -promootion Intercontinental-mestaruudesta WrestleMaster 2017 -tapahtumassa James Mason -nimistä painijaa vastaan.

Karhula lähetti siitä huolimatta terveisiä StarBuckille heti Beastin päihitettyään. Tunteikas FCF-mestari julisti, että FCF:n painijat ja fanit ovat hänelle kuin perheenjäseniä ja että Talvisodassa on pelissä muutakin kuin FCF:n ja Pohjoismaiden mestaruudet – koko FCF:n johtajuus.

StarBuckin ja Karhulan välit ovat kiristyneet siitä saakka, kun Karhula poistui Mustasta Aukosta ja ryhtyi jahtaamaan FCF:n mestaruutta yleisön uutena suosikkina. Varsinainen sodankäynti syttyi toukokuun Wrestling Show Livessä, kun Karhulan suosiosta ja menestyksestä katkeroitunut StarBuck kävi pilaamassa Karhulan mestaruusottelun saksalaishirviö Demolition Daviesia vastaan.

Karhulan ja StarBuckin, Reginan ja Jessican sekä Raadon ja Maestron lisäksi joulukuun Talvisodassa voidaan nähdä Möykyn ja Shemeikan sekä Tohtori Ionin ja H.C. Andersenin väliset ottelut. Shemeikka nimittäin päihitti Möykyn eilisessä Wrestling Show Livessä, minkä jälkeen Möykky yritti hyökätä Shemeikan kimppuun terästuolin kanssa. H.C. Andersenin, Tohtori Ionin ja ruotsalaispainija The Stranglerin muodostama Liiga koki puolestaan yllättävän käänteen, kun Andersen ja Strangler käänsivät selkänsä Ionille ja hakkasivat hänet nimenomaan terästuolin avulla. Ioni, joka oli koko illan ajan yleisön suosiossa, ei todennäköisesti jatka Liigan jäsenenä tämän hyökkäyksen jälkeen.

Lisäksi Make Smoothin ja Salomon Stridin vihanpito sai jatkoa Wrestling Show Livessä, kun Strid hävisi Jami Aallolle ja kävi sitten terästuolilla Aaltoon käsiksi. Smooth ja Aalto muodostavat Smooth and Stoned Connection -nimisen joukkueen, joten Stridin tarkoituksena oli taatusti pyrkiä Smoothin ihon alle.

Tapahtumassa nähtiin myös yllättävä paluu, kun entinen FCF-mestari Johnny McMetal paljastui Murskaaja Miedon joukkuekumppaniksi. McMetal ja Mieto kuitenkin hävisivät ottelunsa H.C. Andersenia ja The Strangleria vastaan.

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Viisi pointtia: WWE Hell in a Cell 2017

Next post

Smarkin sävel – 10/2017

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *