#perjantainpromoJuttusarjat

#PerjantainPromo – El Generico kielikylvyssä (2009)

#PerjantainPromo on viikoittainen juttusarja, jossa Smarksiden toimitus nostaa esiin ja esittelee lyhyesti jonkin kiinnostavan promon tai anglen YouTubesta.


El Generico, tuo rakastettava naamioitu herrasmies, ehti ihastuttaa painikehissä ympäri maailmaa ennen eläköitymistään vuonna 2013. Tarinat Genericon myöhemmistä vaiheista vaihtelevat kertojan mukaan, sillä ainakin Kevin Steen on väittänyt Genericon makaavan jossain ojassa kuolleena. Kaikkien muiden johtolankojen mukaan Generico kuitenkin muutti Meksikoon, jossa hän on löytänyt uuden leipätyön orpokodissa.

Monien iloksi Genericon oppipoika Sami Zayn on ilahduttanut liikuntaviihdeintoilijoita WWE:n riveissä vuodesta 2013.

Lucha-taiteilja oli melkoinen kehävelho, mutta mikin varressa tarina oli toinen. Englannin (ja espanjan) sanavarasto oli kovin rajoittunut, joten promojen sisältö rajoittui pitkälti ”El Generico numero uno!” -huudahdukseen.

Niinpä Chicagon ylpeys Colt Cabana päätti opettaa Genericolle todellisen amerikkalaisen promon salat ennen Pro Wrestling Guerillan kuusivuotisjuhlia. Cabanan pehmeän kuiskauksen saattelemana kunniansa saivat kuulla Chuck Taylor, Kenny Omega, painikengät, korvat ja lapset.

Minuutin kompastelun jälkeen Cabana voi vaan todeta, että Genericon promot ovat syvältä.


Semi Salmikannas

Semi Salmikannas

Ammattimainen tyhjäntoimittaja, jonka elämässä showpaini on roikkunut mukana sitkeän torakan lailla yli vuosikymmenen ajan. Toimii vakioäänenä Smarksiden ääniaalloilla ja onnistuu unohtamaan velvoitteensa kirjoitetun sisällön tuottajana. Kaikin puolin stereotyyppinen paininörtti, jonka naama kelpaa vain ja ainoastaan radioon.

Previous post

Jälkipyykkinaru #60: AEW All Out 2019

Next post

Jälkipyykkinaru #61: GCW/BLP 2 Cups Stuffed

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *