Veikkaus

WWE-veikkaus 2016: Backlash

Lue veikkauksen ohjeet ja säännöt ennen osallistumista.

Pistepörssi: Kokonaistilanne / SummerSlam / TakeOver: Brooklyn II / Battleground / Money in the BankTakeOver: The End / Extreme RulesPayback /WrestleMania 32 / TakeOver: Dallas / Fastlane / Royal Rumble.

WWE jakautui kahtia heinäkuussa, kun Vince McMahon antoi tarinankerronnan mukaan Monday Night Raw’n vallan tyttärelleen Stephanielle – ja tiistai-iltoihin siirtyneen SmackDown Liven vallan pojalleen Shanelle. Nyt nähdään ensimmäinen ”uuden ajan” erikoislähetys, joka on jommankumman ohjelman yksinomainen tapahtuma. SmackDown-ohjelman Backlash sisältää mainostuksen mukaan kuusi ottelua, ja tapahtumassa tehdään historiaa, kun SmackDown saa ensimmäiset joukkue- ja naistenmestarinsa.

Elokuussa nähtiin puolestaan NXT:n TakeOver-tapahtuma Brooklyn II sekä Raw’n ja SmackDownin yhteistapahtuma SummerSlam. Näistä NXT:n TakeOver osoittautui helpommaksi veikkauskohteeksi; jopa kolme veikkaajaa ansaitsi tapahtumasta täydet pisteet. SummerSlamin monipuolinen ja värikäs kortti oli sen sijaan hankalampi tapaus. Kaikista yllättävin tulos oli Charlotten mestaruusvoitto, johon uskoi vain 12,3 % veikkaajista – loput 87,7 % oletti, että mestaruus säilyisi Sasha Banksin nimissä.


Veikkausvuorossa: WWE Backlash 2016 (11.9.)

Lomakkeeseen pääset myös tästä, jos se ei näy alla (esim. koska et ole vielä kirjautunut Gmailiin).

Smarkside

Smarkside

Eläköön showpaini!

Previous post

Ennakko: Wrestling Show Live! 3.9.2016

Next post

Wrestling Show Live!: Karhula vs. Sakamoto

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *