Veikkaus

WWE-veikkaus 2018: Tulokset

Vuosi on vaihtumassa ja WWE-veikkaus 2018 paketissa! Takana on 19 enemmän tai vähemmän vaikeaa veikkauslomaketta, ja veikkauksen voittaja on nyt tiedossa. Smarksiden historian kolmannen WWE-veikkauksen lopullinen pistepörssi näyttää tältä:

1. Villezka – 370 pistettä
2. EkiRaw – 347 pistettä
3. MarauderiZemppari – 343 pistettä

5. Jax Teller – 341 pistettä
6. Crest – 338 pistettä
7. Artzi – 337 pistettä
8. Cunt Eastwood – 336 pistettä
9. Krizski – 335 pistettä
10. Riku Forsström – 328 pistettä


WWE-veikkaus 2018 -kilpailun – ja samalla myös rahanarvoisen palkinnon – voittaja on siis nimimerkki Villezka, joka on aikaisempinakin vuosina menestynyt Smarksiden WWE-veikkauksessa hyvin. Villezka oli kuudes vuonna 2016 ja viides vuonna 2017.

Tänä vuonna Villezka oli suorastaan pitelemättömän ylivoimainen siitä huolimatta, että kilpailu oli muutoin todella tiukka. Toiseksi sijoittuneella EkiRaw’lla oli vain 19 pistettä eroa kymmenenneksi sijoittuneeseen kilpailijaan, vaikka Villezkan ja EkiRaw’n ero oli kokonaiset 23 pistettä. Voittajasta ei siis jäänyt epäselvyyttä.

WWE-veikkaus 2018 -kilpailuun osallistui kaiken kaikkiaan 90 veikkaajaa. Määrä nousi yhdellä veikkaajalla viime vuodesta, sillä WWE-veikkaus 2017 -kilpailuun osallistui 89 veikkaajaa. Eniten veikkaajia on ollut WWE-veikkaus 2016 -kilpailussa, johon osallistui jopa 123 Smarksiden lukijaa.

Viime vuoden voittaja Artzi sijoittui tänä vuonna seitsemänneksi. Ensimmäisen WWE-veikkauksen voittaja Lord Muhmet löytyi sen sijaan sijalta 46, joskin häneltä jäi kuusi tapahtumaa veikkaamatta.

WWE-veikkaus 2018 -kilpailun täydelliset tilastot ja oman sijoituksesi voit katsoa täältä.

Pahoittelemme, ettei WWE-veikkauksen pistepörssiä päivitetty tänä vuonna aktiivisesti. Ensi vuonna tilanne on kuitenkin toinen, sillä olemme saaneet apuvoimia veikkauksen järjestämiseen. Veikkaus ei kuitenkaan muutu millään tavalla; ainut muutos on se, että pistepörssiä pidetään ajan tasalla läpi vuoden.

Kiitos kaikille veikkaajille tästä vuodesta ja jatketaan ensi vuonna samoissa merkeissä!


WWE-veikkaus 2019 alkaa tammikuussa. Ensimmäinen veikattava tapahtuma on NXT TakeOver: Phoenix, joka järjestetään 26. tammikuuta.

Smarkside

Smarkside

Eläköön showpaini!

Previous post

Ludvig-palkinnot 2018: Smarkside palkitsee taas painivuoden parhaimmiston – äänestä suosikkisi voittoon!

Next post

FCF-painija Viktor Tykki tekee debyyttinsä Isossa-Britanniassa – "En olisi uskonut, että saan tällaisen mahdollisuuden näin nopeasti"

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *