UutisetWWE

WWE-mestari Brock Lesnar astuu ensimmäisenä kehään Royal Rumble -ottelussa

WWE-mestari Brock Lesnar osallistuu tämän vuoden Royal Rumble -otteluun ja on siinä heti alusta saakka mukana. Asia varmistui viime yön Raw’ssa.

Lesnar ei kuitenkaan näillä näkymin puolusta WWE-mestaruuttaan kyseisessä ottelussa, ja on epäselvää, mitä tapahtuu, jos WWE-mestari voittaa Royal Rumble -ottelun.

Raw’ssa sen sijaan puolustettiin WWE United States -mestaruutta, kun mestari Andrade kohtasi haastaja Rey Mysterion. Andrade voitti ottelun likaisin keinoin ja repi ottelun jälkeen Mysterion maskin irti.

Myös Raw’n joukkuemestaruutta puolustettiin onnistuneesti, kun The Viking Raiders voitti The Street Profitsin sekä Luke Gallowsin ja Karl Andersonin joukkueen kolminottelussa.

Lana ja Lashley pääsivät lopulta naimisiin, mutta Rusev häiritsi häätilaisuutta titantronilta käsin. Rusev ja Lashley ottelevat vastakkain ensi viikon Raw’ssa.

Illan pääottelussa Big Show palasi televisioon. Big Show otteli Kevin Owensin ja Samoa Joen rinnalla Seth Rollinsia ja AOP:tä vastaan. Ottelu päättyi diskaukseen, kun Rollins löi Big Show’ta terästuolilla.

Ensi viikolla Brock Lesnar esiintyy uudelleen, ja Aleister Black kohtaa Buddy Murphyn. Lisäksi Samoa Joe ja Kevin Owens kohtaavat Rollinsin ja AOP:n joukkueen uuden partnerin kanssa.

Lähde: Wrestling Observer

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Will Ospreay loukkasi nilkkansa Wrestle Kingdomissa

Next post

Kenta on Tetsuya Naiton ensimmäinen haastaja – molemmat mestaruudet pelissä helmikuussa

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *