Uutiset

Curtis Axel lähtee WWE:stä

Yhdysvaltalaispainija Curtis Axelin (oik. Joseph Hennig) WWE-ura on päättynyt.

WWE ilmoitti vappuaattona, että Hennig vapautetaan sopimuksestaan. Hennig, 40, otteli viimeksi televisiossa 28. helmikuuta, kun hän hävisi Daniel Bryanille SmackDownissa.

Hennigin WWE-ura alkoi vuonna 2007. Sitä ennen hän otteli lyhyen aikaa World League Wrestlingissä. WWE:ssä Hennig vietti noin neljä vuotta farmipromootio Florida Championship Wrestlingissä ennen kuin esiintyi NXT-ohjelmassa painijanimellä Michael McGillicutty.

Hennig voitti WWE-uransa aikana Intercontinental-mestaruuden kerran ja joukkuemestaruuden kaksi kertaa: ensin David Otungan ja sitten Bo Dallasin kanssa.

Hennigin isä on WWE:n Hall of Fame -jäsen Curt ”Mr. Perfect” Hennig, joka menehtyi vuonna 2003. Myös Hennigin isoisä Larry ”The Axe” Hennig oli kuuluisa showpainija.

”Starting this moment, from now, from this moment on, this will be the moment, starting now, of the genesis of McGillicutty.”

Michael McGillicutty, 2010

Joseph ”Joe” Hennigin WWE-uran päättyminen ei ole iso yllätys varsinkaan koronaviruspandemian aikana. Uutinen olisi tuskin yllättänyt edes tavallisina aikoina.

Moni painija – ja esiintyjä ylipäätään – jää helposti edeltäjänsä varjoon. Näin kävi myös Hennigille, jolla ei ollut ikinä rahkeita täyttämään isänsä Mr. Perfectin saappaita showpainijana.

Siinä missä Mr. Perfect taipui rooliin kuin rooliin ja oli parhaimmillaan liki Bret ”The Hitman” Hartin kaltainen kehävelho, Joe Hennigin uran ikimuistoisimmaksi hetkeksi saattoi jäädä tragikoomisen huono improvisoitu puhe WWE NXT -ohjelman alkuperäisessä versiossa.

Lopulta tuntuu suorastaan omituiselta, kuinka vähän muistoja katsojille jäi painijasta, joka esiintyi televisiossa läpi 2010-luvun.

Oliko vika sitten WWE:ssä vai Joe Hennigissä? Siitä saanemme osviittaa nyt, kun Hennigin WWE-ura on ohi. Jatkaako painija uraansa ja vie sen uusiin sfääreihin kuin ”The American Dream” Dusty Rhodesin poika Cody konsanaan, vai keskittyykö kolmen pojan isä muihin mielenkiinnon kohteisiinsa, kuten pilkkimiseen ja jalkapallosimulaattoreihin?

Eetu "Enska" Lehtinen

Eetu "Enska" Lehtinen

Smarkside-universumin ylläpitäjä, joka rakastaa laadukasta showpainia.

Previous post

Eläköön Humpuuki! #23: Kaikkien aikojen kevätsiivous, Vince McMahonin hullu viikko, Howard Finkelin kuolema

Next post

WWE-veikkaus 2020: Money In The Bank

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *